sunnuntai 31. tammikuuta 2016

street food carneval 2016

Social foodin burgeri 


Katuruoka karnevaali sisällä jonne maksaa on musta jotenkin idea itseään vastaan. Sisällä oloa ihmetteli myös joku englanniksi meidän takana, kuulemma täälä pidetään tapahtumat sisällä koska ulkona saattaa vaikka sataa. Ulkomailla ei saata sataa? Ei ikinä saata? Ja miksi sisällä piti olla niin pimeää ettei nähnyt onko kädessä maukas makkara vai hampaita vahvistava porkkana? Ensin suunnistin Social foodin kojulle, Social food toimii aina kun jostain tehään pihvi, makkarara tai muu vastaava jaloste. Juustohamppari oli tosiaan pileiden parasta antia ja järkyttävän kokonen mörssäri, lopulta vähän huono alotus koonsa puolesta. Syötiin myös höyrypullassa ankkaa (yllättän hauska sanoa kiinalaisittain duckbun, duckbun!), kevätkäärylettä ja kumma lättytöttörö. Jälkärinä pistelin vielä ranut ja fisu kiskan fish and chipsin, yllätykseksi perunat oli aika heikot, raa'ahkon löllähköt, kala eri hyvä. Joku haastattelija partajeevari kysy että kannattiko maksaa sisään 5e? Kannatti, mutta kun maksaa sisään tahtoisi testata kaiken, nyt saa olla aika hevonen että käy joka kopin läpi ja massipäälikkö myös.


Hartwallin selvästi hipster uskottavaksi brändätty bisse maistui eilen pöydälle unohtuneelta 
 

Social food ei turhaan panostanut hienosteluun







burrito ois ollu kiva mutta liikaa valinnanvara on sekavaa, antakaa valmis juttu jota voi varioida


hyvää hapankaalimaista kamaa


ankkapullan salaatti oli lähinnä kammottavaa, pulla hyvä


vikana ruokana ranskiksetkaan ei ole hyvä.. vyöryin kotia päin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti