keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

oivapari katolla

merellinen kattohenki, nehän on kun pikkusia laivoja!


Oivapari kilpailussa pitää keksiä jotain pientä jota voi syödä katolla menemään viinin kanssa kivasti, tosi kivasti, ihan oivasti. Katolla syötävässä ruuassa ohjeessa pitää muistaa ottaa huomioon korkeampi ilmanala, muuttunut paine ja vielä korkeampien talojen asukkaiden katseet. Pincho-henkisessa makupalassa kaikki tärkeimmät korkella syötävän ruuan vaatimukset on huomioitu, jos tuulee tikkua voi painaa syvemmälle tai jos sumu alkaa muistuttamaan jo sadetta niin tikkuna voi käyttää aina yhtä hauskaa cocktail-sateenvarjoa. Ja ruoka on aina hauskempaa tikussa.


Patonkia seivästetyllä Puna-Heidi juustolla, nokkospestoa ja omppu Castillo de Molina valkkarille
patonki
juusto
hapan omppu
pestoon nokkosia, oliiviöljyä, cashew-pähkinöitä ja suolaa

Tee pantonki ja anna sen jäähtyä, patongista kannata tehdä sopivan laiha ettei juusto jää sen keskelle pienenä surullisena siipaleena. Kerää nokkoset Käpylän Taivaskallion juurelta vesisateessa, tulee enemmän olo kuin olisi tehnyt jotain suurta. Kieheuta nokkoset kirkkaan vihreiksi ja purista liika vesi pois, paahda pähkinät ja surauta blenderillä kaikki yhteen öljyn kanssa, laita suolaa juuri sopivasti. Paahda(jota en tehnyt mutta olisi syytä) ohuet patongin palat, laita päälle viipale juustoa, nokare pestoa ja päälimmäiseki ohut pala omenaa, seivästä.


läskipatongit


loppuun sama kuva ettei unohdu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti