alkkarina ollut silakkanluiruke retikkapedillä oli hämmentävä ja kummallinen mutta ei yhtään huono
Paljonkin kehuttu Ask sai vuoden ravintola maininnan lisäksi nyt myös rengasfirman autoilukarttaansa yhden tähden merkkinä että kannattaa poiketä päätieltä vaikka ei ihan samassa korttelissa olisikaan. Varasin Askiin pöydän jo ennen Michelinin tähtien julkistamista, ettei tässä ihan tähtimetsällä oltu, vuoden ravintola-julkkaritilaisuuden pikkuherkut vaan toimi niin hyvin(ja Katri pakotti). Illaksi valittiin 4 ruokalajin menu puolikkaalla viinipaketilla ja pihtailun takia jätettiin alkubrenat ja loppukahvit pois, illan hinnaksi tuli 85 euroa (+aperetiivi tuopit Helmessä) joka on kyllä aika halpaa noin tollaseksi. Yllättävää kyllä paras ruokalaji oli jälkkärinä ollut palternakkaa joka malliin; jädeä, kakkuja ja jotain sokerikeiteltyä palsternakkaa suolakaramellikastikkeen kanssa. Tylsin mutta ei huono taas oli ei yhtään niin yllättävästi pääruokana ollut kukko johon oli vähän pakottaen pitänyt laittaa vielä päälle ne niin trendikkäät villiyrtit mutta yksi vuohenputki ja yksi peltokanankaalinlehti ei vaan tee mitään muuta kuin kuulosta hienolta. Kolmessa ruuassa oli myös marinoituaja juureksia ohuina liuruina, olisi ollut edes yhessä kuutiota, tai mikä parempi piimäkuutoita.
alkusnäksit on aina kivoja mutta lopulta riisikeksi maistuu aina lähinnä rasvalta
voi on aian kivaa, ihan sama
ihan alkuun juures(!) omppumehussa
tokana varsinaisena ruokana tuli siideriin tehty blini ja porkkanaa. illan huonoin ruoka, jotenkin rasvaset pikkumunkit ei vaan innosta. taikinassa ollutta siideriä sai myös lasiin ja se kyllä innosti
kukonrintaa pitkulaisessa muodossa ja jalkaa (kai) speltin kanssa vierellä.
alkkarijälkkärinä.. nii.. innovatiivisesti tyrnisorbetti, uskomattoman nättinä
helvetin huono kuva helvetin hyvästä jälkkäristä. ja vaikka marisinkin juureksista on palsternakka näköjään hyvää kaikessa
Haa, tuo silakka tekee kokonaisuudesta ihan eri tavalla kiinnostavan. Jalat... siis evät ristissä on kyllä faux pas.
VastaaPoista