hyviä asioita munan alla
Synttärilahjaksi sain kahdenlohellisen verran lohen savustettuja ribsejä jotka on kuulemma nyt se jokin, se jokin henkeen nyhtopossu tai avocadopasta. Ribsit on siis lohesta irti mäiskitty pihvinenselkäruoto, kummallakin puolella ruotoa on hyvin rasvaista ja kalaisaa lihaa parin kolmen sentin verran joka pitää nyhtiä pois luusta, nimenkin kautta jo kilpailija nyhtopossulle, nyhtolohi. Lohiribseille arvokkaalta käyttökohteelta tuntui oeufs en cocotte, eli suomeksi kai noin munaa kökötti. Pieneen astiaan lohi, päälle kananmuna ja valkuaisen päälle kermaa, astia 180 asteiseen uuniin vesikylpyyn 10-15 minuutiksi.
keltsit kuuluu olla ehjiä
ribsit
valmistelut
Grillatut/savustetut lohen selkäruodot (tai siis se niissä oleva liha) ovatkin herkkua! Hauska kuulla, että ne ovat nyt "in" :)
VastaaPoista