perjantai 16. marraskuuta 2012

ravintola Aitossa puhuttiin voitaikinan vaikeudesta

 pasteijat Valion piimätaikinaohjeella, huono ohje


Aluksi olin kirjottamassa matkailusta ja sitte pussailusta. Syksy nostaa varmaan jonkun kaikokaipuun vaikka pimeys onkin rauhottavaa kun kukaan ei odota enää mitään. Mutta ei mulla ollut sanottavaa kummastakaan. Matkoilla olin viimeksi talvella yhden päivän Tukholmassa, matkailu ei avartanut vaan oli monimutkaista ja hankalaa, enkä ymmärtänyt ulkomaan kieltä. Pussailin viimeksi vuonna 97, se oli ihan kivaa mutta teki kaikesta vain vieläkin vaikeampaa. Kotona on eläimet, purkit ja johdot jotka ymmärtää eikä ne yritä olla mitään muuta kun ovat.

Katsoin kyllä paljon maksaa mennä ees ja taas Belgiaan.

Ulkomaanmatkailussa ongelmana on että ainoita paikkoja jotka oikeasti kiinnostavat on Tampere ja Pariisi. Ranta, torni, joet, kebab-katu, kakut, konvehdit ja talot mutta kumpikin on nähty. Äiti sanoo aina että pitää mennä Tallinaan mutta se on maailman tylsin paikka, Malmilla on jännempää ja enemmän nähtävää. Jouni sanoi että Barcelona on maailman paras paikka skeitata, saattaa olla, en skeittaa. Nepalissa oli kuulemma vuoria ja Saint Kittsissä maailman kauneimmat naiset. Porvoossa on lakutehdas. Jostain syystä tahtoisin vain Maineen tai katsomaan Vantaanjokea.

 täytteessäkin on piimää


 
voita, riisiä ja parsakaalia, ei kai voi mennä vikaan? 

2 kommenttia:

  1. http://ruoka.ts.fi/haarukassa/millainen-on-hyva-ruokablogi/

    Onhan joku linkannut sulle jo tämän? :)
    Samaa mieltä, oot ykkönen!

    VastaaPoista
  2. Joo näin ton jo.. Hauskaa kun huomataan noin.. Ja kiitos :)

    VastaaPoista