Chjoko oli panostanut konvehtien(praliinien?) ulkonäköön tänään tosi paljon
Lauantaina oli kolmannet
Suklaafestarit. Odotuksia ei juuri ollut kun netin ja Facebuukin mukaan vaikutti että tapahtuma olisi pelkkä iso Fatzerin mainos. Sitä se ei kyllä onneksi ollut mutta aivan liian pieni tila, ihan liikaa ihmisiä ja kympin pääsymaksu ihan liian korkea että pääse ostamaan yhden suklaalevyn tungoksessa. Jos vähänkin on seurannut suklaajuttuja niin tapahtumassa ei ollut varsinaisesti mitään uutta mitä ei saisi joka päivä kaupasta. Hyvät suklaan tekijät paitsi Valrhona loistivat poissa olollaan, tilaisuus tuntui olevan enemmänkin Helsinkiläisten konditorioiden esittelytapahtuma, joka on kyllä hyvä juttu. Tukholmassa NK-tavaratalon suklaaosastolla käyminen on paljon avartavampaa noin suklaan puolesta kun Suklaafest, ehkä en ole kohderyhmää kun kaikki missä on suklaata ei enää ole musta mahtavaa ja ihanaa.
Tästä tuli vahingossa
Gagun mainos, kai mä vaan kaivoin kameran siinä edessä esille. Parasta Suklaafestareilla olikin Gagun gt-hyytelö pallero..
..ja huomasin että olen unohtanut kokonaan laittaa tagit postauksiin sen jälkeen kun blogger muuttui.
Gagun Dulcey-puolukka
suklaajälkkärit
Pacari, ainoa firma joka tekee raakasuklaata joka on suklaata eikä jotain hirveetä terveyspuristetta..
ei nääkään kovin hyviä ole
Gagu pakkaa Gagujaan, Manjari-vadelma macaron on kuulemma paras
Valronan uutuuksia, Ivoire vadelma ja Caramelia raksu, Caramelia parempaa ilman raksuja kyllä
ja vielä kerran Gagu
En tiedä, miksi mäki eksyin noille suklaahöpsötyksille, mutta komppaan kaikessa. Paitsi että ei kaikki raakasuklaat maistu terveyspuristeilta ;) Vitsi on siinä että niiden arviointiin otetaan käyttöön on ihan eri makunystyrät.
VastaaPoista