rapeat herkut
Aina yhtä hauska ja ylettömän vitsikäs Soppa-Hanna antoi mulle lahjaksi kokoelman pienen pieniä aromipurtiloita. Tämä on varmaan joku insideläppä. Jottei vitsi menisi hukkaan Jaanakin sai pari törppöä näistä. Nyt on kaikilla hauskaa.
Mukana oli myös aina hauska rommiaromi joka kumma aine koska se ei maistu eikä tuoksu yhtään rommilta vaan joltain mystiseltä rommin idealta. Aromin käyttö viinan paikalla on muutenkin hölmöä koska alkoholi tekee muutakin ruuassa kun vain maustaa sen Da capo karkkien makuseksi. Voisin tislata pekoniaromia kaikille joululahjaksi.
näihän tää näyttää tosi hyvältä
leikattu pötkö
Tämä ei ole mikään huumori ohje vaikka se tässä näin onkin vaan näistä tulee tosi hyviä ja rapeita.
mantelirommiaromipikkuleipät
tähän olisi hyvin saanut mukaan manteli ja vanilja-aromitkin, mutta se olisi ollut jo liian hauskaa
200 g vehnäjauhoja
190 g pehmennyttä voita
50 g mantelilastuja
50 g pienempi kiteistä sokeria mutta normaali käy myös
kuusi(?) tippaa rommiaromia
ripaus suolaa
(vaniljaa)
päälle sokeria ja mantelilastuja
Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja anna levähtää jääkaapissa tunti. Lämmitä uunii 200 asteeseen. Rullaa taikinasta rulla, littaa sitä vähän ja leikkaa paloiksi. Ripottele pellillä asetetuille pikkuleiville sokeria ja ja vähän mantelilastuja. Paista noin 12 minuuttia(tuo 12 minuuttia on ainoa joka on suoraan alkuperäsestä Jan Hedhin ohjeesta).
näinhän nää näyttää tosi epäilyttäviltä
pikkarit
Aion juoda saamaani rommiaromia suoraan purtilosta!
VastaaPoistahyvä! sitä voi tarjota myös lapsille
VastaaPoista