keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

ravintola grön

eka alkkari parsakimppu 


Varmaan ihan hyvä syy muiden hyvien syiden keskellä on mennä uudestaan samaan ravintolaan koska viimeksi oli liian pimeää ottaa kuvia. Pienen pienessä ravintola Grönissä oli toisaalta myös viime kerralla ihan paras tartar ja onneksi tällä kertaa melkeen ihan yhtä paras tartar. Tälläkin kertaa illallistimme Jaanan kanssa, otin menun parilla viinillä ja alkkaridrinksulla, Jaana samat vähän valikoiden. Alkuun oli kukkakimpulta näyttävä parsa-annos, raakaa parsaa, kukkia ja suolaheinää ja niiden kanssa majoneesia ruskistetulla voilla. Ylettömän hyvää vaikka vain nippu parsaa. Toisena ruokana oli mahtava tartar jonka päälle oli kasattu kokoelma noin kaikkea vihreää mitä on olemassa (kasoittain vihreää oli aika kantava teema koko illallisella.), joku kastike tai keltuainen koko komeuden päällä olisi vaan tehnyt siitä vielä paremman. Pääruokana oli voissa kypsennettyä turskaa, grillauttua kaalia, kastiketta, jotain pyrettä ja retikoita naatteineen joka näytti ihan kesäprinsessakukkaseppeleeltä. Kalaruuaksi se oli vähän hassu koska ruoka olisi ollut ihan yhtä hyvä ilmankin sitä kalaa, se oli jotenkin ihan turha. Jälkkäri sitte olikin aika pettymys, perus fine dine kasa raksua, jädeä jäädykettä ja kaikkea mitä kuuluu ja aina on.. revitty kakku oli sentään jäänyt pois lautaselta.

Iso suositus Grönille, eri hyvä kohtuu hintanen hienohelma putka ilman liiallista hienostelua.


toka alkupala, tartar vihertupeella


 parsan ja Jaanan pottualkupalan kastike oli laittautuneena ketunleipiin


hurjan nätti ja herkullinen pääruoka


Jaanan saksankirvelilettu


 ja mun vähän väsynyt kuusenkerkkägranite


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti