sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

kirkkonummen kurkku, suunnuntai ja maalaismaisemaa

valmiina lähtöön


Sanat on karanneet! Pistän pelkän reseptin, vuokaleivän välissä mozzarellaa ja aina niin hyvää yön yli marinaadissa levännyttä grillattua kesäkurpitsaa. Kirkkonummella ei ole mitään nähtävää, tietä, landea, peltoa, järviä ja aika lailla oli parasta. Pyörällä kun on liikkeellä ei vaan tule otettua kuvia.

kauravuokaleipä
250 g vehnäjauhoja
150 g vettä
35 g kaurahiutaleita
15 g hunajaa
10 g hiiva
5 g maitojauhetta
5 g suolaa

Liota kaurat kymmenisen minuttia vedessä ja lisää loput aineet, vaivaa kymmenisen minuttia koneella. Anna taikinan levätä puolituntia. Rullaa pötköksi ja nosta vuuassa noin 45 minuttiia. Paista hyväksi 225 astreisessa uunissa
 
 grillikesäkurpitsa on neronleimauksia


Espoo loppuu, Kirkkonummi alkaa


kerran taas majoneesit linssille


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti