tiistai 20. tammikuuta 2015

tarjoilija! pihvissäni on dressinkiä!

tataki on parasta


Kobe on yksi Japanin virallisesta suurkaupungista eli siellä on ihan pipona jengiä. Kobe on myös se hieno palkintolehmä Japanin Kobesta jota hierotaan kiltisti ja sen jälkeen tarjotaan sille vielä bisse. Iso musta majesteettinen otus. Kobe on myös vähän ominut koko Japanin lehmän nimen itselleen. Ja nyt Japanin herkkulehmiä saa vihdoin lautaselle ensimmäistä kertaa Suomessa Suomen Helsingin Gaijinissa. Prismassa oli myynnissä jo kauan sitte Kobea, mutta kai se oli vain jotain kallista sikanautaa.

Jos asiasta oikeasti tahtoo tietääkin jotain voi lukea Nellen jutun.



kobesta voi myös tehdä orjalaivan


sikaillessa tietty, otin kaksi


pari palaa, sieni ja majoneesia, ihanaa


2 kommenttia:

  1. ;) Hyvähän siitä tuli! Erityisesti tykkään tuosta "soutuvenevertauksesta" ;)

    VastaaPoista
  2. Vaan oispa voinu olla sitä dressinkiä enemmänkin :D

    VastaaPoista