matkan parhaasta päästä oleva pulla, croissantti makkaratöhnällä, ihanaa
Barcelonassa varmaan ensimmäisenä huomasi että joka paikka haisi, viemärit haisi, roskikset haisi, naiset haisi ja joka paikka haisi pesuaineilta. Toinen oli harmaus, päin kävelevät ihmiset ja lähinnä kaaottinen palvelu. Bisse oli halpaa, laatu suklaita ei löytynyt ja tölkillisellä nutellaa täytetty croissantti meinaa viedä hengen. Huonona turistina ei juurikaan katsottu Gaudin taloja tai syöty tapaksia tai pinchoja, eksyttiin vuorille ja kujille. Ainoasta paellasta tuli nostalgisesti koulun ruokalan risotto mieleen. Eikä hotellihuoneessa ollut ikkunoita.
kauppahallin suklaakojulla
nättejä muta yrjöttävän hirvitttäviä etanoita
hotellin lähihipsterikahvilasta sai kelpo aamupalaleivät
ainoat kunnon puistoeväät oli Lidlistä
tahdoin kattomaan pyöriä, söpöjä
ankeat pinchot, eiliset leivät ja kuivahtanutta surimimajoneesitahnaa
vauvan käsivarren kokonen croissantti täynnä nutellaa, vähän turhankin tiukka
joka paikassa oli croissantteja kinkkulla ja juustolla, laatu heitteli nerokkaasta kohtuu läävään
linssilude!
kanapiirakka ja huonommasta päästä ollut kinkkucroissantti
lähinnä käsivoiteelta maistuvalta vaniljakreemillä täytetty croissantti, pinnan sokerointi oli kiva
ja ihan oikeassa ravintolassa, tomaatin pala pestolla, pähkinällä ja vuohenjuustolla oli hauska
Kiva matkakuvaus ja arvostelut ruoista, yleensä ruokablogeissa vaan hehkutetaan kuinka sattumalta satuttiin ihanaan vain paikallisten tuntemaan bistroon ja saatiin tajunnan räjäyttäviä herkkuja.
VastaaPoistaKuka tahansa jonkin verran matkustanut tietää, että satunnaisotoksella matkalla valitut ravintolat ovat yleensä joko keskinkertaisia tai tosi huonoja. Tai ehkä se oon vaan minä joka ei löydä niitä satumaisia gastrounelmia ilman opaskirjaa...