alkkarina lähes liian kummallinen sienimakupala
Juuri ikinä en onnistu päätymään samaan ravintolaan uudestaan paitsi johonkin Kallion peruslätkäpaikkoihin, hyviä ravintoloita joissa ei ole vielä käynyt on vaan liikaa. Emossa kuitenkin käytiin Hannan kanssa taiteiden yönä kun taide ei oikeen kantanut ja nyt päädyin heti uudestaan, ruoka on edelleen mahtavaa ja jotenkin jännää. Söin kolme ruokaa, ensimmäisenä metsäsieniä ja briossia joka oli jo lähes liian jännä; etikkaista sienivanukasta jonka päällä oli kuivia sieniä, sipulia ja ties mitä kaikkea. Toisena ruokana tuli aivan upeaa äyriäisrisottoa(Avaruus-a sano että tylsää perusmössöä, jätkä on palikka), risotto ei ollut liian iso ja tapettu kilolla kermaa niiku tuntuu olevan tapana. Kolmas, varsinainen pääruoka sinipallasta ja potaattia oli ehkä tylsin mutta silti oikeen herkullinen varskinkin kun pääsin pohajlla olevaan liemeen asti. Muut söi jotain lihaa.. emmä tiiä. Ja patonkien tekijä pitäisi pistää jollekin paistokurssille.
oikeesti, tätä voisi käyttää mallikappaleena kuinka patonkia ei leikata
vaahtojen ja erinäisten soosien ja raksujen alla on mahti herkku risotto
ibericopossuja, koko lauma
muikkuja
sinipallasta ja potaattia, eri hyvää kunhan pääsin sinuiksi
muikkukuva on erihieno!
VastaaPoistamerituuli, mahti ruokaa!.. muikkuja en kyllä maistanut
VastaaPoista