torstai 1. elokuuta 2013

purentakisko

pääruokana orzo-pastasta tehty risottohenkinen juttu


Pure Bistroon on pitänyt päästä jo jostain niistä lähtien kun kaikki (luetaan Jaana) on fiilistellyt niiden puuroja, millon villipuppupuuroa ja millon sienipuuroa, puurot on olleet risottohenkisiä hommia mutta riisittä. Jostain syystä google ei tahdo löytää mulle Pure Bistroa vaan purentakiskon. Pure Bistroon tuli räjähtäneen oloinen herrasmies joka näytti siltä että se pitäisi heittää pihalle mutta mies tilasikin koko menun ja vaikutti kovasti nauttivan mansikkajäätelöstään. Otin pääruuaksi Orzo-pastaa risoton tapaan, vuohenjuustoa ja mustikoita eli sitä puurolinjaa, mustikat ja vuohen juusto sopivat mahtavasti yhteen ja olen aina pitänyt kumipallomaisesta orzosta mutta neljännen haarukallisen jälkeen ruoka alkoi puuduttaa. Kaikki ruuat olivat hyviä ja erittäin kauniitä mutta pöydässä jokainen taisi lopulta pitää ruokia myös jotenkin tylsinä, toisaalta 44 euroa (+kaksi lasia brenkkua, 62e) 3 ruokalajista ja mainiosta palvelusta niin paikkaa voi silti suositella. Jälkkärin hyhmäinen rasva joka tarttui paksuksi kalvoksi sekä suuhun että lusikkaan oli kuitenkin ihnaa.

 alku keitolla Bryggerissä, sivupalana Gagun tonkavaahtokarkkeja


alussa paahtopaistia, paahdettua valkosipulia ja salaattia


Katrin kampasimpukkaa, perunaa ja kukkakaalia intialaiseen tyyliin


känttyä oli sen seitsemää sorttia mutta jokainen maustettu täsmälleen samoin


mystinen erikoislumi oli päässyt myös siian seuraan


jälkkärinä pullapudding, kardemummajäätelöä ja kahvia oli muuten kiva mutta pohjalla oli jotain kovaa rasvaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti