kirsikat ja vuohenjuustomousse meni nätisti yhteen
Mun leivontablogini ei ole enää kovin leivottavissa, käyn vaan ulkoruokinnassa, mutta lupaan sienipiirakkaa tässä jonain päivä. Tänään vuorossa oli Muru mahtavan Pastiksen innoittamana, jotka on siis samojen tyyppien ravintoloita(ellei joku muka vielä tiennyt). Muru ei jotenkin iskenyt yhtään niinkuin Pastis vaikka ruuassa eikä paikassa ollut juuri mitään huonoa, ainoa ankea oli leipien kanssa tullut tosi kotikutoinen latva-artisokkatahna. Alkupaloiksi otettiin briossia, kirsikoita ja vuohenjuustomoussea ja pääruuksi otin päivän kalan joka oli hiillostetua taimenta. Kala oli oikeen hyvää ja ihan jotenkin samallaista kun Pastiksen pääruuat, kastike oli mainio. Kala-annoksessa oli kuulemma mukana korallia mutta yhtään kivenmurikkaa sieltä en sieltä kuitenkaan löytänyt, ehkä se on joku toinen nimi suolayrtille joka oli kalan alla? Seuran pääruokana ollut musta risotto maistui hienosti fenkkolilta ja Shell-simpukat oli kuulemma parhaita koskaan. 36 erbaa kaksi ruokaa +5e kalasta tai lihasta pääruokana että hinta ei ainakana ole paha.
Olen käynyt varmaan liian hienostelevissa paikossa syömässä kun kaksi ruokalajiä syötyä tulee olo että tässäkö tämä oli?
artisokkamömmä ei vaan toiminut
tahdoin, en saanut
musta ruoka on aina hurjannäköstä, ja hieno mummolautanen
ihanat soosit rannalla
Hih, tää on niin tätä. Hieno kiteytys, tyyppi menee bistroon syömään, tilaa kaksi ruokalajia ja ihmettelee kun saa kaksi ruokalajia ;D
VastaaPoista