lauantai 9. maaliskuuta 2013

uudehko alku, katotaan nyt

burgerit misomajoneesilla ja palsternakkaa


Pari päivää sitte kävin Tammisen lihabakkanaaleissa. Sinne oli kutsuttu kaiken maailman bloggareita, meidän piti kokata yhdessä, ja syödä ihan järkyttävät määrät lihaa. Mä keskityin viiniin koska hauska yhdessä tekeminen eli vaikka se yhdessä kokkaus ei ole mun juttu ja söin ihan järkyttävän määrän lihaa.

Ja niinkuin kaikkeen hyvään blogikorruptioon kuuluu niin sain mukaan lahjoja, lihaa ja lihaa. Toisen lihan annoin lahjaksi Juhalle (saan muuten lihaöverit) ja toisesta väänsin burgerit, juicy lucy tyylii cheddar sydämellä.

ja sitte leikataan, muut leikkaa siis


 
juustoisella sydämellä sinun, rakkaani


tumma hampparisämpylä
240 g vehnäjauhoja
150 g vettä
15 g voita
15 g hiivaa 
12 g siirappia
10 g mallastettua ruislitistettä mutta koska sitä ei saa mistään niin ruisrouhetta
5 g suolaa

Anna rouheiden liota kaikessa vedessä parikymmnetä minuuttia, lisää loput aineet ja vaivaa kymmenisen minuuttia.  Anna taikinan levätä 15 minuuttia ja jaa se neljään osaan, pyöritä niistä palloja ja anna nousta 45 minuuttia. Paista.


eläkeläissuolaus


lopputulos


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti