ai on siinä kapris ja levääkin
Piti tehdä hieno hieno synttärijuhlaruoka, sain aikaan jotain mikä näyttää eksoottiseltä taudilta, siihen meni kolme päivää. Lohta leivän päällä ja piimävaahdosta tehty uppomuna, vesikrassisoosia ja seesamiraksuja. Helvetin hyvää, helvetin rumaa, helvetin hyvää syntymäpäivää minulle rakkain. Riesling on hyvää.
sentään pääsiäsleivän väliin pääsi sieni/munasalaattia
no olihan se pakko
hah. käytti se sitä munasalaattia. arvasin.
VastaaPoistapakkohan se oli.. tuo oli muuten ihan kamalaa kun kikkailin sen majoneesin kanssa, vähän kun olisi jotain erikeepperiä ollut leivän välissä :D
VastaaPoistaOlen jonkun aikaa seurannut ruoanlaittoasi, vain niin huono kommentoimaan :)
VastaaPoistaMutta nyt oli pakko kun entisen kotikaupungin poijjaat löyty tältä - Hyvää syntymäpäivää siis!
Myöhäiset onnittelut! Lohen ja piimän yhdistelmä kuulostaa juuri sopivan levottomalta. Vaikkei piimä kuutioksi vielä taipunutkaan.
VastaaPoistaPiimävaahtoa, olipa eksoottista!
VastaaPoistaHienolta kyllä näyttää. Ja hyvää syntymäpäivää!