tarjoillaan museorumpukoneen päällä niiku kaikki hyvät ruuat
Jauhosavikka on nyt musta varmaan se paras puskarehu, vähän kun pinaatti ja vähän kun joku lehtevä kaali. Tämä oikeen huutaa pääsyä piirakantäytteeksi. Paistoin ensin vähän pekonia, pekonirasvassa ja palassa voita paistelin kevätsipulia ja lopuksi lisäsin jauhosavikanlehdet ja tötsäkkeet. Munamaidossa on mausteita, yrttejä ja vähän wasabia.
Itsekin ollaan testailtu erilaisia villirehuja. maitohorsma, ratamo, vuohenputki jne. jauhosavikasta ikinä kuullutkaan. Menee ehdottomasti kokeiltavien ja tutkittavien listalle! Onko kyseinen kasvi helppo löytää ja tunnistaa?
VastaaPoistaTosi mellevä kaupunkiviljelys!
VastaaPoistaSun rehut tais kyllä pelätä robottia tai joku niitä vähän ujostuttaa. Onneks on noi villiyrtit.