keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

jauhosavikkapiirakka

tarjoillaan museorumpukoneen päällä niiku kaikki hyvät ruuat


Jauhosavikka on nyt musta varmaan se paras puskarehu, vähän kun pinaatti ja vähän kun joku lehtevä kaali. Tämä oikeen huutaa pääsyä piirakantäytteeksi. Paistoin ensin vähän pekonia, pekonirasvassa ja palassa voita paistelin kevätsipulia ja lopuksi lisäsin jauhosavikanlehdet ja tötsäkkeet. Munamaidossa on mausteita, yrttejä ja vähän wasabia.

olen pilannut piirakoita varmaan kymmenillä tavoilla mutten koskaan näin, toisesta piiraasta valu kaikki munamssat pellille


rehut


piirakka josta lähti täyte


starscreamia ei paljoa kiinnosta vaikka vaikka munamassa lähti, onhan tässä pekonia!


kaupunkiviljelmäni


2 kommenttia:

  1. Itsekin ollaan testailtu erilaisia villirehuja. maitohorsma, ratamo, vuohenputki jne. jauhosavikasta ikinä kuullutkaan. Menee ehdottomasti kokeiltavien ja tutkittavien listalle! Onko kyseinen kasvi helppo löytää ja tunnistaa?

    VastaaPoista
  2. Tosi mellevä kaupunkiviljelys!
    Sun rehut tais kyllä pelätä robottia tai joku niitä vähän ujostuttaa. Onneks on noi villiyrtit.

    VastaaPoista