maanantai 7. marraskuuta 2011

krutonki

isompi on parempi


Vanhasta leivästä voi tehdä mitä vain!.. No ainakin italiassa luullaan niin. Keittoa, feikki parmesaania, lihapullia, keittoa, ystäviä, leipävanukasta, korppujauhoja, laatikkoruokia tyyliin lasagne ja tietty Krutonkeja

leipä


krutonkeja
pari päivää vanhaa oliivivalkosipulileipää, muut ei kelpaa
oliiviöljyä
suolaa
pippuria

Leikkaa leipä viipaleiksi ja viipalaista kuutioita. Kaada pannulle niin paljon öljyä että kaikki leipäkuutiot saa sitä päälleen muttei ui siinä. Paistele kuutiota kunnes ne on nätin värisiä ja rapeita, niitä kannattaa vahtia ja liikutella kokoajan koska ne myös palaa helposti. Lopuksi päälle vaan suolaa ja pippuria.

siitä se lähtee


krutonkia, linsseja, tomaattia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti