Aikaisempi paras pohja saa nyt parhaan täytteen. Valkoinen pizza pinaattijuustokastikkeella ohje versioitu New Yorkkilaisen Chefs of New York paikan ohjeesta. Emmä siellä ole käynyt, telkkarissa oli.
Pizzan täyte on tosi yksinkertainen, parmesanjuustokastike jossa mulla oli myös Englantilaista shropshire blue sinihomejuustoa, valmiiseen kastikkeeseen sekotin pinaatit, levitin pohjalle ja raastoin vähän koristeeksi parmesaania.
Mitään hienoa ohjetta kastikkeeseen ei multa löydy koska en itsekään tiedä miten juustokastike virallisesti tehdään(roux+kermaa+juustoa). Mutta parmesaani sekoitetaan mukaan viimeisenä pinaatin jälkeen, sitä ei saa koskaan keittää!!
Nam nam. Kelpais mulle! Pitää varmaan tehdä itse kun ei oo tommosta miestä pizzoja pyöräyttämässä.
VastaaPoista-Jenni
mulla on sama ongelma :(
VastaaPoistaMä voisin muuttaa sun luokse niin multa poistuis tuo ongelma! Mutta ai hitto, joulun jälkeen pitäis opiskella täällä niin en voikaan muuttaa...
VastaaPoista-Jenni
P.S. Täällä odotellaan innolla mitä keksit noihin hyytelömuotteihin mitkä esittelit tuossa pari postausta sitten!
missä täällä?
VastaaPoistaps. ostin kyllä hyytelöidentekokirjan jossa olisi esimerkiksi pekonivodkahyytelöohje mutta ostin ite muotit kyllä lähinnä ostamisen ilosta.. eiköhän niihin joskus jotain tule
Täällä on Kuopiossa.
VastaaPoistaP.S. Tuo pekonivodkahyytelö voisi olla ihan mukava joulupöytään tai uudeksi vuodeksi.
-Jenni