keskiviikko 13. tammikuuta 2010

vapaapäiviä

mikä tuoksuukaan paremmalta kuin uunista juuri otetut briossit?

Bloggauksen ongelmina on ollut nyt että ensin ei ole aikaa leipoa kun on liikaa töisät sitte ei ole aikaa blogata niistä ja lopulta ei netti toimi.
Nyt parin päivän lomalla on tullut tuhlattua rahaa kamalan kalliiseen suklaaseen, pizzakalikkaan ja pariin briche muottiin. Pizzan kaulintakalikkaa en sinänsä pizzaa varten hommannut en vaan pidä normaalista kaulimesta yhtään ja kaulintapulikka on lähinnä hyvä vaan pyöteille jutuille. Pähkinäleipää, briosseja ja siskojen focacciaakin tuli tehtyä(siitä myöhemmin).

vähän rupunen mantelileipä


Amedei #9


Tää on nyt vähän niiku tyyli-blogi.. mitä kaikkea röynää taas ostin, mutta en henkalta ja maukalta.

vuuat ja palikka


radiatori pasta, jotenkin hassua että pasta on nimetty lämpöpatterin mukaan


6 kommenttia:

  1. mun entisellä työpaikalla tiketissä ukk:lla oli just tuon näköiset patterit. ei ne toimineet, mutta oli kuitenkin.
    olispa nyt mulla tuollainen briossi.

    VastaaPoista
  2. Mulla kanssa työt henkii niskaan pahasti. Kirjanpitokin pitäisi saada pakettiin viime vuodelta :) Toivottavasti se leipä onnas ja oli nam. Sulla nyt tosin voi olla niin korkea kriteeri ettei semmosiin yllä :) Mutta mielenkiinnolla odottelen tyylibloginne raporttia ;)

    VastaaPoista
  3. Hei, mistä vuuat bongasit? Muhkeita yksilöitä.
    Kiitos hienoista kuvista ja tekstistä.

    VastaaPoista
  4. kyllä siitä leivästä Nelle tuli hyvä.. älä pelkää pahaa tuomiota :)

    ja Jopa, vuuat ja palikka on chez mariukselta, jotain 2.50 per vuoka, ostin neljä kun ei oikeen suuremmalle määrälle ole käyttöä ja tulis jo aika kalliiksi.

    ..kaikilla pitäis nyt olla tuollainen briossi

    VastaaPoista
  5. Noista vuokasista tykkäisisin minäkin ja myös briossi maistuisi. Heh, hauskaa, minäkin katselin briossien ohjetta sillä silmällä leivontakirjasta, mutta en vielä alkanut vääntämään. Yritän pitää tammikuun leivontalakkoa ja vaan väkerrellä askarteluja... siis sokerimassakukkia :D

    VastaaPoista
  6. Kivat briossit ! Tuollaisia tekevät täälläkin lähileipomot. Hieman erilaisia olivat briossit ennen
    Fazerilla, Ekbergillä, Stellassa....ja ensimmäinen täällä
    tuo sinun kuvasi kaltainen oli pieni 'järkytys', mutta söin valittamatta ja ajattelin sanoneeni, jotain hullua. Hyvää oli.

    VastaaPoista