Tänään tehtiin retki kauas vantaalle asti koska huomasin että siellä on pikkukauppa jossa myydään Praluksen suklaita, noin hienon suklaa perään lähden mieluusti jo toiseen kaupunkiin. Flamingo ja ympäryksen kaupparykelmä oli todella kummallinen ja amerikkainen mutta löydettiin silti lopulta perille. Koko retken ideana oli saada Le 100% suklaata ja koko seikkailu ei todellakaan ollut turha. Koskaan en ole Praluksen suklaita syönyt mutta olen tahtonut jo testata pitkään. Le 100% on todella kummallinen suklaa, paljon pehmeämpi ja kermaisempi kun suurin osa maitosuklaista vaikka kaakao pitoisuus on todellakin se 100%. Suklaasta maistaa on myös kummia sienien ja savun makuja.
täältä tonne ja vain suklaan takia
Sataprosenttisesta suklaasta odottaisi todella kitkerää makua ja kalkkimaista suutuntumaa mutta kumpakaan ei juuri ole, suklaa on lähinnä suorastaan hämmentävän kermaista. Tämä herkku ei ehkä ole paras suklaa mitä olen koskaan maistanut mutta yksi kummallisimmista ja jos suklaasta pitää niin aivan pakko maistettava. Seventypercent.commissa Le 100% on rankattu muuten neljänneksi parhaaksi suklaaksi koskaan.
Täytyy varmaan itsekin lähteä retkelle...
VastaaPoistaNoinko kauas asti piti sitä lähteä hakemaan,jännää ettei sitä saa keskustasta mistään.
VastaaPoistaMulla heräsi ihan hurja kiinnostus tuohon suklaaseen nyt, luin nuo arvostelut ja olen ihan ihmeissäni ,ettei siinä tosiaankaan ole sitä kitkerää makua. Täällä on joitakin serious suklaakauppoja, pitää mennä tutkimaan olisko niillä tuota....
onhan se tietty jonkun verran kitkerää muttein sellasta että sulattaa paikat hampaista niinkun odottaisi.
VastaaPoistavielä kun jostain löytyy Domorin suklaata niin kaikki hienoudet on testattu, saa nähdä minne asti sitä pitää lähteäakemaan :)
Missä päin Vantaata tuo ihmekauppa sijaitsee?
VastaaPoistasiinä flamingo jumbo kasassa.. en tiiä mitä osaa vantaasta se on
VastaaPoistaSiellä Mirjamin tastingissa keväällä oli Domorin Arriba Lactée -suklaata ja ite oon merkannu sen tohon paperiin suosikiksi maitosuklaista ja kirjoittanut siitä että siinä on superpehmeä rakenne ja makuvivahteet ois kahviin ja johonkin marjaan, en oo lukenu mitä ammattilaiset sanoo asiasta. Mutta suosittelen ainakin muistikuvien perusteella, vertailukohteina oli sillon Felchiniä, Valrhonaa ja Fasun sininen ;). Osaatko arvata mikä jäi ylläripylläri vikaksi ja sai aika paljon haukkuja kaikilta?
VastaaPoistahitto kun sinne tastinkiin ois päässyt. kauheen mielenkiintosta ois kuulla mitä joku joka tietä enemmän sanoo. ja muutenkin testata kerralla monia, kotona harvoin on paria suklaata enempää.
VastaaPoistase valhronan laimein 33% maitosuklaa on tosi hyvää ja superpehmeetä.. nimeä en vaan muista. maistuu toffeiselta ja pähkinältä kun ois pähkinänougatia tai vastaavaa.
Jumbo ja Flamingo eli se kompleksi jossa kauppa on on siinä Pakkalan kyljessä... Meillä on sinne perhesuhteista asiaa silloin tällöin niin täytyy käydä keräämässä evväät :-P
VastaaPoista