Siis blogi. Tulee muutto ja netti puuttuu, sen jälkeen saa nähä jos jaksaa enää. Toisaalta uudessa kodissa leivonnasta tulee seikkailu kun uuni on kaasulla toimiva. Siitä tulee mielenkiintosta testailua.
Pitäneepä jäädä sitten vaan odottelemaan, että josko jatkat...Muuttopuuhat on kyllä rasittavia ihan sinänsä. Kaasu-uunia kokeilin joskus kauan sitten, se on nopea, sen muistan, mutta ei aavistustakaan, miten soveltuu leipomiseen. Muutamilla ruokabloggaajilla taitaa olla. Kiitos ja kumarrus tähänastisesta!
Voi eii! :( Etkai hylkää meitä sulkemalla koko blogin täysin?? Jätäthän edes vanhat reseptit näkyviin, vai pitääkö miun tehä joku pikacopycopycopy + copy - juttu että saan kaikki hyvät reseptit talteen? We need you! Toivottavasti muutto menee hyvin ja sujuvasti.
terveisin nimimerkki "En osaa tehdä leipää"
ps. huomasithan lievän pakokauhun tekstin joukossa?
Voi ei, tähän kun on jäänyt koukkuun! Toivottavasti tosiaankin jää kaikki nämä reseptit tänne.Ja helppoa muuttoa toivottelen ja onnistuneita hetkiä kaasu uunin kanssa!
On ollut ihan parasta lukea näitä juttujasi. Monissa blogeissa ruoanlaiton ja leipomisen lopputulostahan on aina ehdottoman täydellinen, tekijä puhkuu intopinkeänä onnistumistaan ja lukija tuntee häpeää, koska ei ole itse samanlainen yli-ihminen. Sinä kerrot itseironisesti myös epäonnistumisista ja se on juuri "se juttu". Tulee tuntuma, että tätä blogia kirjoittaa ihminen eikä keittiökone.
Pitäneepä jäädä sitten vaan odottelemaan, että josko jatkat...Muuttopuuhat on kyllä rasittavia ihan sinänsä. Kaasu-uunia kokeilin joskus kauan sitten, se on nopea, sen muistan, mutta ei aavistustakaan, miten soveltuu leipomiseen. Muutamilla ruokabloggaajilla taitaa olla. Kiitos ja kumarrus tähänastisesta!
VastaaPoistaVoi eii! :(
VastaaPoistaEtkai hylkää meitä sulkemalla koko blogin täysin??
Jätäthän edes vanhat reseptit näkyviin, vai pitääkö miun tehä joku pikacopycopycopy + copy - juttu että saan kaikki hyvät reseptit talteen?
We need you!
Toivottavasti muutto menee hyvin ja sujuvasti.
terveisin nimimerkki "En osaa tehdä leipää"
ps. huomasithan lievän pakokauhun tekstin joukossa?
Mä luulin et tää ois sulle joku harrastus.
VastaaPoistaVoi ei, tähän kun on jäänyt koukkuun! Toivottavasti tosiaankin jää kaikki nämä reseptit tänne.Ja helppoa muuttoa toivottelen ja onnistuneita hetkiä kaasu uunin kanssa!
VastaaPoistaMuuton aikainen radiohiljaisuus sallitaan, mutta muuten ei.
VastaaPoistaEt kyllä lopeta bloggaamista.
VastaaPoistaOn ollut ihan parasta lukea näitä juttujasi. Monissa blogeissa ruoanlaiton ja leipomisen lopputulostahan on aina ehdottoman täydellinen, tekijä puhkuu intopinkeänä onnistumistaan ja lukija tuntee häpeää, koska ei ole itse samanlainen yli-ihminen. Sinä kerrot itseironisesti myös epäonnistumisista ja se on juuri "se juttu". Tulee tuntuma, että tätä blogia kirjoittaa ihminen eikä keittiökone.
Onnea uuteen kotiin joka tapauksessa!
Mari
No just sen kaasu-uunin takia olisi mahtavaa saada jatkoa! Mulla on kotona ja mökillä kaasu ja leivonta on sen vuoksi, no, sanotaanko haastavaa...
VastaaPoistaNeelalee
Heei, unohda tällaset joutavat lopetusajatukset. Blogi jatkuu, sehän on selvä. Otat lisäksi nättejä kuvia leipomuksista.
VastaaPoistaM
joo jo pelkän kaasu-uunin takia pitää jatkaa.. ja muutenkin en voi olla leipomatta ja laittamatta esille..
VastaaPoistamutta kunhan sen netin saa.. ja ainahan voi harrastusta vaihtaa, ei olisi eka kerta
Aleksilla taitaa olla känkkäränkkä. :) Kaasu-uuneilusta tulee eri jännää ja sitte perustetaan kans juuri- ja liköörilaboratorio.
VastaaPoistaHauskaa muuttoa (jos se nyt hauskaa voi olla), palaathan pian kertomaan kaasu-uunin tuotoksista!
VastaaPoistaTykkään tästä blogista kovasti ja toivon sille pitkää ikää.
VastaaPoistaOot suloinen.
Onpas sua kehuttu ja kauniisti kirjoitettu! Ihan aiheesta, sanon minä. Odottelen blogin jatkumista...
VastaaPoistaAhhahahahahhaa! Kaasu-uuni on parhautta!
VastaaPoista