pekoni! Kummallisista suklaista varman kummin on tämä kinkkusuklaa rosepippureilla ja rosmariinilla. Todella hyvän yrttisen hajuinen mutta suklaana kyllä jo vähän liikaa. Hassua kyllä että itse ilmakuivattu kinkku on tässä se helpoin, vahvat yrtit ottaa vastaan. Kinkun suolaisuus sopii tosi hyvin suklaasen ja sitä saisi olla enemmän.. turhat rehut pois.
Toinen kumma suklaa ei ole oikeasti niinkään kumma vaan luomu maitosuklaa. Jostain syystä maitosuklaat ovat alkaneet nyt maistumaan ja vielä
Valrhonan laihin maito Tanariva. Se on kermaista ja pehmeää kun neitsyen kosketus. Tämä luomu versio Cao Grande Lait 39% on maultaan aika saman makuista ja vielä saa ainakin stokkalta ranskapäivä jämiä helsingissä.
suklaa versus handmade breads
Huh mikä suklaa ,toihan on kokonainen ateria! Olen lukenut jostain amerikkalaisesta pekonisuklaasta mutta mun mielstä kyllä kuulostaa ihan oudolta laittaa lihaa suklaan joukkoon..
VastaaPoistaToi rosepippuri-yrtti ei vaan toimi tuossa MILLÄÄN, yök. Esim se kultasuklaan rosepippuri-valkosuklaa oli ihan jees, mut toi sopis sulatettavaksi johonki possupannuun jouluksi.
VastaaPoistauskalsitko muka koskaan ees maistaa? :)
VastaaPoistapekonisuklaassakin voi olla että se on lopulta ihan hyvää kun pääsee pekonin yli.. ei siinä varman maustu kun suola ja suola on parasta suklaan kanssa
VastaaPoistauskalsin maistaa, vähän vain, kun se oli niin kauheaa
VastaaPoistahyi mää oon maistanu kerran rosepippuri-suklaata, ja se oli aivan hirveetä. Lensi kyllä suusta ku leppäkeihäs :)
VastaaPoistaoote nössöjä kaikki :)
VastaaPoistahahaa,se oli pahaa!! :) ei pääse yli eik ympäri..
VastaaPoista