Basilikapastaa tomaatilla ja palaneella leivällä Tein
vanhalla kunnon ohjeella leipää tieteellisessä testausmielessä joka muuttui vahingossa vielä tieteellisemmäksi testaamiseksi. Neljä leipää ei mahtunutkaan pellille niin päätin yhden paistaa öljyssä pannulla. Hyvä tuli ja ihmeen erilainen, vähän kun kärähtänyt älyttömän sitkeä lihis ilman sit lihistä. Pannulla paistaessa vaan pitää kattoa ettei öljy lopu kokonaan pannulta tai leipä palaa heti ja tietysti paistettava pitää olla ohuehko, tai kuution muotoinen. Mahti herkkuja kumpikin leipä kastaa tuon pastan tomaattikastikeeseen jossa on pelkästään pari lusikkaa tomaatti pyrettä, kermaa, vettä ja salviaa.
uuniversio lehdistä
Mmm...noi näyttää niin somilta.
VastaaPoistahuomenna teen 32! tää oli testi ajo
VastaaPoistaOho. ooksää alkanu lestadiolaiseksi?
VastaaPoista