Croissantin omainen pika sarvi. Voin seassa on vähän jauhoa ja jämiä kaapista parmesanista ja sulatejuustosta. vaikka onkin pika niin kyllä tähän se pari päivää menee silti.
eka päivä
450 g vehnäjauhoa.. osa durumia voisin helpottaa kaulintaa
200 g vettä
100 g maitoa
20 g sokeria
10 g suolaa
1/3 pussi kuivahiivaa
kaikki sekasin ja yön yli olemaan.
rasvakirje
toka päivä
voita noin kolmas osa taikinasta.. vähän päälle 250 g
himppujauhoa
kaikkea kivaa, vaikka puolet voista voi vaihtaa koskenaskijaan
Koneella mössää voi ja muut tahnaksi, Yhtään klimppiä ei pidä jäädä koska kaulitessa ne hajottaa taikinan ja hankaloittaa hommaa. pehmeä voi muotoillaan neliöksi ja jääkaappiin jäähtymän taikinan kanssa. Kun voi on kovettunut vähän niin paketoi ylemmän kuvan malliin ja takaisin kylmään. Voin ja taikinan pitää olla yhtä kylmiä ja kovia. Pakastimessa helposti voi jäätyy liikaa tai taikina pinnasta kovaksi.
Aikasemmassa ohjeessa on kaulitsemis ja paisto ohjeita.
voita noin kolmas osa taikinasta.. vähän päälle 250 g
himppujauhoa
kaikkea kivaa, vaikka puolet voista voi vaihtaa koskenaskijaan
Koneella mössää voi ja muut tahnaksi, Yhtään klimppiä ei pidä jäädä koska kaulitessa ne hajottaa taikinan ja hankaloittaa hommaa. pehmeä voi muotoillaan neliöksi ja jääkaappiin jäähtymän taikinan kanssa. Kun voi on kovettunut vähän niin paketoi ylemmän kuvan malliin ja takaisin kylmään. Voin ja taikinan pitää olla yhtä kylmiä ja kovia. Pakastimessa helposti voi jäätyy liikaa tai taikina pinnasta kovaksi.
Aikasemmassa ohjeessa on kaulitsemis ja paisto ohjeita.
Uijuijuijui! Lisäsin tämän heti mun ruokablogi-kansioon suosikeihin :) Ihanaa Aleksi! t. Pinja
VastaaPoistaMun kanssa-asuja olis haltioissaan jos sais tuollasia kirjeitä.
VastaaPoista