torstai 29. tammikuuta 2009

kohvehtien sulkeminen

pähkinäherkku


Meinasin sulkea jo jonkin aikaa täytettynä olleet konvehdin kuoret, mutta lopulta tempperoitua suklaata oli niin vähän että sekoitin sekaan vaan suolapähkinää ja tein "suklaalevyn". Suolapähkinät ja muukin suolanen menee tosi hyvin suklaan kanssa ja maapähkinan vahvempi maku tulee myös jännästi esiin.

Kohvehdissa hunajachili ganache. Suklaana Roberts tukun jotain normi maitosuklaata, joka on aika Marabou tyylistä. Pähkinänä tollasia halpis kuivapaahdettuja pähkinöitä joita on joka kaupassa.

Huomaa myös nerokas suklaatyökalu.. 90 sentin auton ikkunaskraba.

toinen herkku


3 kommenttia:

  1. Toivottavasti saat konvehtikuoretkin valmiiksi (ja ystävänpäiväksi postiin...)

    VastaaPoista
  2. Herkulliselta näyttää tuo pähkinäherkku..
    Ite rakastuin vähän aikaa sitten suolattujen cashewejen ja suklaan yhdistelmään, jotenka tämänkin täytyy olla hyvää!

    VastaaPoista