lehtileipä
Siskot kokkaa blogissa oli naan-leipää, niipä minäkin tahdoin jotain littanaa jolle laittaa papumössöä. Taikinan keksin päästä, hmm.. paljon durumia niin on helppo kaulata lättänäksi.. ja ehkä pikkasen mausteita.
eka päivä
250 g vettä
200 g durumia
100 g vehnäjauhoa
20 g sokeria
8 g suolaa
kuivahiivaa n. 1/3 pussi
3-5 rouhausta pippuria
chiliä väriksi
Kaikki vaan sekaisin ja yön yli istumaan.
toka päivä
100 g vehnää
Taikinan piti olla ihan valmis jo mutta se olikin ihan löllöä, durum imee hassusti vettä. niin lisäsin jauhoaja kun koneella sekottaminen ei oikeen luonnistunut.
Taikinasta tein kolme patonkia ja pari tollasta lehteä joita on ollut myynnissä Cochonissa. En tiiän mitä ne on mutta hienoja kuitenkin. lehdet paistoin 250 uunissa ja patongit laskin 200 kun laitoin ne uuniin. Patonki maistui ihan klassiselta ranskanleivältä, aika hassua.
eka päivä
250 g vettä
200 g durumia
100 g vehnäjauhoa
20 g sokeria
8 g suolaa
kuivahiivaa n. 1/3 pussi
3-5 rouhausta pippuria
chiliä väriksi
Kaikki vaan sekaisin ja yön yli istumaan.
toka päivä
100 g vehnää
Taikinan piti olla ihan valmis jo mutta se olikin ihan löllöä, durum imee hassusti vettä. niin lisäsin jauhoaja kun koneella sekottaminen ei oikeen luonnistunut.
Taikinasta tein kolme patonkia ja pari tollasta lehteä joita on ollut myynnissä Cochonissa. En tiiän mitä ne on mutta hienoja kuitenkin. lehdet paistoin 250 uunissa ja patongit laskin 200 kun laitoin ne uuniin. Patonki maistui ihan klassiselta ranskanleivältä, aika hassua.
Nättejä noi litteät leivät!
VastaaPoistaHassun näköisiä patonkeja!!!
VastaaPoistaSä oot aivan hillittön leipuritaituri! :-D Vitsi mitä viihdettä käydä aina tsekkaamassa sun uusimmat.
VastaaPoistakiitos kiitos :)
VastaaPoistaviellä kun sais noi kakut toimimaan.. macaroonit varmaan seuraavaksi.