sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

mansikkamailla

versio kaksi


Osallistuin kilpailuun. Osallistun kipailuihin että voin kehittää jotain pöhköä ja jäädä viimeseksi. Jotain mitä ei tekisi ilman kilpailun pientä kutittavaa painetta. Jos ton yhdistää tohon ja katsoo mitä tapahtuu? Suolasinn mansikoita, mielenkintoista muttei varsinaista kilpaulumateriaalia. Joku voittaa kesämansikkakilpailun lopulta mun parhaiten osaamalla alalla ja tekee mansikkavuohenjuustopizzan. Perusjutun teko erilailla on hauskinta. Ja voi leikkiä ravintolaa.

mansikka perunasalaatti
perunasalaatti
uusia perunoita
oliiviöljyä, suolaa, tilliä, pippuria
Keitä perunat, leikkaa ne isohkoiksi paloiksi ja lisää sekaan oliivi öljyä niin paljon että perunat peittyvät kauttaaltaan mutteivät lilluöljyssä. Lisää tilli, suola ja pippuri ja anna maustua jääkaapissa.

hölskymansikka
mansikoita
etikkaa, tilliä, suolaa, vettä, sinapinsiemeniä
Raivaa mansikat ja leikkaa puoliksi. pistä mansikat lasipurkkiin ja mukaan noin puolet ja puolet vettä ja etikkaa ja mausteet. Hölsytä yhtään hennosti ettei mansikat hajoa ja anna maustua puoisen tuntia jäkaapissa.

vuohenjuustokastike
vuohenjuustoa, kermaa, pippuria
Sulata vuohenjuusto tippaan kermaa ja mausta.

Kastike lautasen pohjalle ja päälle perunaa ja mansikkaa ja koristeeksi tilliä.

versio yksi


mansikkasiideri ja hölskymansikka, feikkihommia kyllä koska korianterilla

 
Heidi teki leivän, pekonia ja cheddaria


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti