maanantai 22. joulukuuta 2014

aaltojen harjat

kyllä siellä on se possukin jossain


Valas rakkauden ylitse vuotavassa tekojärvessä. Trendien harjoilla fetapinaattipiirakkaa, Pommakkia ja nyhtöpossua. Nyhtöpulledporkpossu on ollut trendikästä kyllästymiseen asti, Ravintolapäivänä vierekkäin 17 kojua josta saa nyhtöposariburgerin. Suosio ei kyllä ole mitenkään ihme, onhan se oikeestaan aina hyvää. Erikoista mutta ankeinta possua on ollut juuri possuhommista tunnettussa B smokeryssä, kuivaa ja mautonta. Mutta Heidi teki tämän possun, minä possulle peiton, lihahommat on liian eksoottisia.

uusinta uutta on sisustaa fallisilla palsternakoilla


kaurasämpylät
175 g vettä
40 g kaurahiutaleita
5 g pellavansiemeniä
-
210 g vehnäjauhoja. tässä kohtaa vaa'asta loppui patteri
10 g öljyä
10 g hunajaa
7 g hiivaa
5 g suolaa
2 g gluteenia

pinnalle  vedestä, sinapista ja hunajasta kiehauta siirappi

Liota ensin kaura ja siemenet vedessä parikymmentä minuuttia. Lisää loput aineet ja vaivaa taikina. Anna levätä tunti ja venyttele taikina neliöksi. Leikkaa taikina rissalla(se pizzapyörä) neljään osaan ja anna nousta 45 minuuttia.


itse se possu


välissä pilasin myös pari pasteijaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti