makkaran tilalle avocado, ei pahempi sekään
Hurjanviljainen sämpylläjauho ei ollut riittävän hurjanviljaista, nyt on. Leipä oli avaruusraketti-insinöörihommien tarkasti suunniteltu luiskahtamaan juurikin kahden Harjun makkaratehtaan hirvilipstikkamakkaran alle vierellään muhinoitua pinaattia. Mutta tuli nälkä, makkarat meni, leipä vasta odottaa päiväänsä ja nousee keittiössä.
piirsin silti kuvaan makkaran.
suuntaa antava renderointi miltä lopputuloksen olisi pitänyt näyttää
tosipaljon siemeniä
250 g myllärin hurjanviljaista sämpyläjauhoa
150 g vettä
20 g seesaminsiemeniä
20 g pellavansiemeniä
20 g auringonkukan siemeniä
20 g voita
15 g siirappia
10 g hiivaa
5 g suolaa
Vaivaa kaikista aineista hyvä taikina ja anna taikinan levätä tunti. Pyötitä taikinasta rulla ja nosta se vuuassa noin 45 minuuttia. Jauhota, viillä ja paista.
meillä on tämä taidetiistai
mololiitti
Lolol... Mahtava tuo makkaraleipäkuva! X)
VastaaPoistaJoo.. Mutta vähän mauttomia ne oli tossa leivällä
Poista