syömään!
Sihen tottuu, kunhan ei pese käsiä. Pienet nokkoset on nyt juuri ihan parhaimmillaan ja niitä on joka paikassa. Parin sentin nokkosia kun vain vähän ryöppää niin ne on siinä, kuin pienen pieniä parsoja. Niitä voi sitte vaikka laittaa salaattiin sellasenaan, tai tällä kertaa piirakkaan. Pieniä ei kannata verrata suoraan pinaatiin niinkun aina tehdään, paras osa niissä on varsi jota pinaatissa ei ole. Ja näköjään piirakan voi tehdä pieneen keraamiseen kulhoon jos varsinainen piirakkavuoka on karkuteillä.
Ne pienet pistää sitte tosi kovaa.
kaikki/yksi
0% mölö ei ehkä ole paras valinta
Keskarin eläinten hautausmaan kulmalla kasvaa sinivuokko ja Stadikalla maksaruoho
Onhan pinaatissa varsi.
VastaaPoistaMäkin tykkään nokkosesta!
on on :)
VastaaPoistamutta nää ihan pentu nokkoset on pelkkää vartta, noi tuoksuu niin hyvältä kun ne keittää
Ja on nättejäkin! Mut maksaruoho vie voiton villivihreitten lapsimissikilpailussa. Kuin pieniä ruusunnuppuja, totesi tytsykin yks päivä.
VastaaPoistaNyt on kyllä herkkuja luonnossa! Vuohenputketkin parhaimmillaan. Kannattaa muuten se nokkosten keitinvesi kaataa huonekasveille, tykkäävät kovasti.
VastaaPoistaUskoisin erottavani vuohenputken mutta entäs jos onkin jokin muu putki, koiranputki tms. Onko niissä myrkyllisiä lajeja?
VastaaPoistaKaikkein vaarallisimmat just on putkia mutta näitä pikku vuohen putkia ei kyllä sekota mihinkään ja ne kasvaa aina laumana.. Vuohenputkien seassa voi kasvaa valkovuokkoja jotka kyllä nopeasti näyttää pieninä aika samallaisilta
PoistaAikasen hieno idea syödä nokkoset varsineen. Tuota pitääkin kokeilla.
VastaaPoistaJoko etelässä kasvaa nokkoset? Mahtavaa! Terveisiä vaan Lapista. Just hyvä ohje - ja blogi!
VastaaPoistaTerttu,pieniänokkosia on jo ollut jonkun aikaa, ne on niin pieniä että niiden keräys on aika hommaa vaan
VastaaPoista