torstai 7. helmikuuta 2013

sinä olet minun aurinkoni

 mantelikreemiä ja persikkaa


En juuri harrasta juhlia, omia, muiden kyllä mutta niissäkin häiritsee että voitaikina onkin lehtitaikinaa ja sekin on vettynyt pilalle. Järjestäjä raukka on näpertänyt tunteja pieniä neliöitä joiden päällä on kaikkea ihanaa, jos järjestäjä on nainen kaikkea ihanaa luetaan yleensä punajuureksi tai pestoksi ja fetaksi. Vuosi sitten menin jonkun kotiin tekemään laskiaispullia, heti ovella tuntematon tyttö huusi keittiöstä että painut sitte helvettiin jos on jotain sanottavaa pullista. Pullat oli kovia ja littania mutta en sanonut, kermavaahto oli hyvää.

Ensimmäinen juhlapiirakka meni pilalle, suklaa meni pilalle

alku; bisseä, munia, voita ja piirakkaformu


 
toinen alku, pekanien paahto kräämiin


ihan kauheella sotkulla


suklaa suuttui


torttutauko


kohta


3 kommenttia:

  1. 1) Kuin kamalan pieni toi sun paistinpannu on? DeBuyeriltä näyttää.
    2) Mitä tuohon mantelikreemiin tulee? Näyttää ihan mahtavalta.

    VastaaPoista
  2. joo DeBuyer on, vähän liiankin pieni.

    mantelikreemi on tosi helppo mutta herkullinen samalla jotenkin fiini, päälle voi laittaa mitä vaan hedelmiä. siihen tulee yki muna, 50 g mantelijauhoa, 40 g sulaa voita, 50 g sokeria, 12 g vehnäjauhoja ja vaniljaa. perus ohjeeseen voi aika lailla lisätä pähkinöitä tai mausteita miten huvittaa.

    VastaaPoista
  3. Oi kiva, kiitos!! Täytyy tehdä.

    VastaaPoista