perjantai 22. helmikuuta 2013

lisää kauroja, hepat kiittää

tässä minä vaan odottelen sitä hapankermassa käytettyä paprikaa


Sain Jaanalta tupareissa jotain ylijäämä kauralahjuksia, Helsingin myllyn kauralesettä ja leseistä kaurahitaletta(nimi on eri kun purkissa mutta eikähän tuo ole samaa). Tähän leipään laitoin tota leseistä kaurahiutaletta, nimestä ajattelin että paketissa on hiutaletta ja lesettä yhdessä mutta onneksi tuo onkin todella leseistä hiutaletta.. ellei kaikki lese ole purkin pohjalla. Leseen ja hiutaleen sekotuksella leivästä olisi helposti saanut lastulevyä jos sitä olisi laittanut niin paljon että siinä maistuu kaurakin.

heppahommia!


toinen kaurahujanavuoka
200 g vehnäjauhoja
170 g vettä
40 g leseistä kauraa
15 g voita
12 g hiivaa
10 g hunajaa
6 g suolaa

Anna kauran liota vedessä kymmenisen minuuttia. Lisää loput aineet ja vaivaa koneella kymmenisen minuuttia. Anna taikinan levät puolisen tuntia, rullaa se ja nosta vuussa 45 minuuttia. Paista.

käsitöissä ne tosimiehet tutaan 


 kävin myös hevoskebabilla mutta ei se ollut mitään verrattuna hevoslasagneen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti