maanantai 28. tammikuuta 2013

kuumeissa

aurinkotomaattipullaa


Ja sitte mä olin kipee mutta mä en jaksa vaan makaa ja sääliä itteeni (no joo sitä mä jaksan päivittäin) niin sitte leivoin kaikkee ja joo. Mutta en oikeen jaksanut kirjottaa kun olin tosi kipee, eikä näsitä peruspullista nyt ole mitänä sanottavaakaan. Suklaapatonkia, aurinkotomaattihampurilaissämpylää, cheddarpiparia ja valkkaritikkuja. Ja kun lopulta kun selvisin jossain määrin taudista niin keittelin pileissä vielä pari prezeliä. Mulla on isompi tuotanto taudissakin kun perinteisellä pikkuleipomolla.

hamppari misorehuilla


 
suklaata ja karpaloita


yrttejä ja valkosipulia


leikattuna


 
cheddaria ja chiliä


1 kommentti:

  1. Moro,
    Prezeleitä olen myös joskus kokeillut - kirjoittele joskus miten teet niitä! Itse en kovin "aidon" tuntuisia ole saanut aikaiseksi, Saksassa kait vannotaan lipeän nimeen, sekö on salaisuus...?

    VastaaPoista