sunnuntai 21. lokakuuta 2012

1001 kurpitsaa

upeeta!


Kahden kilon kurpitasta on vielä jäljellä puolet ja olen jo miettinyt valkosulkaakurpitsatryffeleitä.


kurpitsamarmelaati
100 g paahdettua kurpitsaa
50 g hyytelösokeria
50 g vettä
20 g hunajaa
liraus sitruuna mehua, sitruunan kuorta(tätä mulla ei ollut), granaattiomenasiirappia, pari raapasua muskottipähkinää


Muussaa kurpitsa ja keitä kaikkia aineita 15-20 minuuttia.. mitä kauemmin keittää sen kovempaa marmelaatista tulee.

 iltapalaa beibe


 sillon kun tekee hinen ja hyvän leivän ei tietenkään ole ohjetta


 kurpitsaryynimakkaraa


se pakollinen keitto 


 kurpitsa orzotto.. eli se jota sanokaan ohratoksi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti