keskiviikko 15. elokuuta 2012

lisää tilliä, lisää italoa, lisää lovea, kalaa ja jädee


lautaselle levähtänyt paistettu muna on merkki herkusta


Piti tehdä vaan joku parempi versio paahtiksesta tillillä vaikka niiden kuulujen rapusten kanssa mutta känttyhän on taivaallinen. Suosittelelemme kovalla koolla. Neliöisessä kolmioleivässä on välissä hyvin paistetu muna, salaattia ja tillissä ja hujassa lillutettuja kurkkuja, joo'o.


tilli melkeen briossi
240 g vehnäjauhoja
160 g vettä/maitoa
30 g maissijauhoja
15 g hunajaa
15 g hiivaa
5 g suolaa

tilliä paljon
40 g voita

Vaivaa kaikista aineita hyvä taikina, kun taikinassa alkaa olemaan kunnon sitko(noin kymmnen minuuttia) niin lisää kuutioitu pehmennyt voi, anna voin sekottua taikinaan ja sekoita mukaan tilli. Anna levätä puolisen tuntia, muotoile leiväksi ja anna nousta vuuassa 30-45 minuuttia.

upeeta! pojat upeeeeeta!


hyvä kurkku



eihän näin kauniin leivän kanssa voi kuunnella kun tämmösiä hittejä

Hanna teki kirjan


kokit teki kirjasta ruokaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti