Se sellanen paahdettu sipuli jota saa hodarin päälle oli musta joskus ennen (siitä ei edes niin pitkään aikaa) tosi hyvää, nykyään se maistuu lähinnä ällötä rasvalta. Paahdetulle sipulille on kuitenkin yksi hyvä käyttökohde eli tietenkin leipä. Leipä jossa on tätä sipulia tuoksuukin tosi hyvältä eikä pieni juustolisäkään pahenna.
sipulijuustoleipä
245 g vehnäjauhoja
175 g vettä
35 g (emmentaali)juustoraastetta
25 g paahdettua sipulia
5 g hiivaa
5 g suolaa
Liota juustoa ja sipulia vedessä jonkun aikaa. Lisää loput aineet ja vaivaa 2 minuuttia hitaalla ja 6 nopeammalla. Anna taikinan levätä kolme tuntia öljytyssä astiassa. Muotoile leiväksi ja nosta noin tunti.
Kaiken kaaoksen keskellä tein musaa
Tosi hyvän kuuloinen ja näköinen leipä.
VastaaPoistahauska tuo lovecraft viritys ruuan kanssa. Oletko alkuperäisen kielen lukijoita vai keräätkö nämä suomennettuina?
VastaaPoistasuomeksi olen näitä ja paljon muutakin vastaavaa lukenut, vähemmän kyllä nykyään
VastaaPoista