maanantai 27. helmikuuta 2012

päivät

Damien Allsopin The pure Collection, veteen tehtyjä konvehteja


jos edes luulee pitävänsä suklaasta niin näitä on pakko maistaa


Pacarin Raw 72% on todella hyvä ja kummallinen, Pacarin Raw 100% on sentää karmeinta suklaata jota olen koskaan maistanut


raviolitäyte itse keitetystä ricotasta ja kaupan avocadosta


pastan kanssa, pannutettuja tomaatteja ja pinaattia valkosipulilla, pelkät sivukkeetkin on juhlaa


juustonteon ylijäämää, heraleipä


pienen pieni pippurijuusto juuri puristettuna


3 kommenttia:

  1. Hei, juustojen ystävänä olisi kiva kuulla enemmänkin kommentteja (ja samalla ohjeita) juuston tekemisestä. Itse on ole uskaltanut muuta kokeilla kuin hesarin ohjeella munajuustoa :)

    VastaaPoista
  2. kyllä niitä juustojutuja varman vielä tulee.. tuo on nyt vaan ollut aika edestakasin hosumista ilman kummempia ohjeita ja lopputuloskin sitä välillä

    VastaaPoista
  3. No niitä odotellessa :) Kiitos erinomaisesta blogista!

    VastaaPoista