sunnuntai 11. joulukuuta 2011

juustopaahtoleipä

munajuttuja


Ostin tryffelin ja tahdoin tehdä leivän jonka päällä on umpomuna ja tryffeliä. Sellasen leivän on tietty kiva olla joku paahtiksen omainen ja tällä kertaa cheddrilla paranneltuna.

Ei oikeen tää teksti nyt taas lähde.

Lopullisen leivän kasaaminen on lällärihelppoa, paahda viipale hyvää leipää, voitele se, päälle pari siivua cheddaria, (hirveekasa pekonia) keittele päälle uppomuna ja silleen.

myrkkysammakko? ehkä pitää siivota useammin..


250 g jauhoja
160 g maitoa
35 g cheddaria(siis cheddaria ei sitä neon-väristä muovia jota monessa blogissa rakastetaan) pieninä paloina tai raasteena
15 g voita
7 g hiivaa
5 g suolaa
5 g sokeria

Mittaa kaikki aineet koneen kulhoon ja vaivaa 6 minuuttia. Yleensä pilkon juuston kohtuu isoiksi paloiksi ja lisään taikinaan vasta ihan lopussa että leivän sisälle jää juustoylläreitä mutta tähän tahdoin lähinnä vaan kaupan juustopaahtistyyliin juuston maun. Tämän leivän ei tarvitse myöskään antaa levätä vaan pötkötä taikinasta suoraan vuokaan menevä pötkö ja anna nousta noin 45 minuuttia. Paista 210 asteissa uunissa.

parempaa kun se kaupantätin tekemä


1 kommentti: