sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

myöhässä

Sadaharu Aoiki ja Cluizelin palet d'or tuo konvehtien lopullinen täydellisyys


Yritin tehdä komean postauksen siitä kuinka taikinaa pitää käsitellä oikein että sa hyvin nousevan ja hienon leivän. Otin kuvia ja kaikkea mutta leivästä tuli kamalan ruma, ei kovin hyvä ohje hienon käntyn vääntöön. Niinpä pistän pari kuvaa Partiisin herkuista.. ennekun meen uudestaan sinne. Ja tällä kertaa ehkä ihan oman Pariisilaisen kondiittorikin kanssa(oujee).

Jotain random kuvia, näistä on oikeasti liian pitkä aika ja mitään kovin fiksua ei voi sanoa paitsi että vaikka vihaisi kaikkea herkkua niin La pâtisserie des rêvesin siihen yhteen kauppaan ja siihen toiseen Victor&Hugon putiikkin kannattaa mennä. Konditoriaputiikit on älyttömiä mestoja, Helsingin(ja kaikkien muidenkin) Louis Vuittonin putiikki on Alepa noihin verrattuna.

Sadaharu Aoki on on kingi.


Elvis oli kingi


paikallinen Stokka pt1


paikallinen Stokka pt2 (sitte tuli poke kovistelemaan "no fotogafii!!")


suklaakenkä, aika mautonta


La pâtisserie des rêves (katso tuota ihanaa jättimäistä briossia, rakkautta ensisilmäyksellä)


Ladurée - extra bling bling


Hugo&Victor on superkingi ja tämä verigeippitarteletti ehkä parasta koskaan


eikä tää sitruunavetokaan mikään nössö ollut


lisää Victoria ja Hugoa, olen fäni


ranskikset johottaa Hermeelle macaronin himoissaan


1 kommentti: