Sadaharu Aoiki ja Cluizelin palet d'or tuo konvehtien lopullinen täydellisyys
Yritin tehdä komean postauksen siitä kuinka taikinaa pitää käsitellä oikein että sa hyvin nousevan ja hienon leivän. Otin kuvia ja kaikkea mutta leivästä tuli kamalan ruma, ei kovin hyvä ohje hienon käntyn vääntöön. Niinpä pistän pari kuvaa Partiisin herkuista.. ennekun meen uudestaan sinne. Ja tällä kertaa ehkä ihan oman Pariisilaisen kondiittorikin kanssa(oujee).
Jotain random kuvia, näistä on oikeasti liian pitkä aika ja mitään kovin fiksua ei voi sanoa paitsi että vaikka vihaisi kaikkea herkkua niin La pâtisserie des rêvesin siihen yhteen kauppaan ja siihen toiseen Victor&Hugon putiikkin kannattaa mennä. Konditoriaputiikit on älyttömiä mestoja, Helsingin(ja kaikkien muidenkin) Louis Vuittonin putiikki on Alepa noihin verrattuna.
Sadaharu Aoki on on kingi.
Elvis oli kingi
paikallinen Stokka pt1
paikallinen Stokka pt2 (sitte tuli poke kovistelemaan "no fotogafii!!")
suklaakenkä, aika mautonta
La pâtisserie des rêves (katso tuota ihanaa jättimäistä briossia, rakkautta ensisilmäyksellä)
Ladurée - extra bling bling
Hugo&Victor on superkingi ja tämä verigeippitarteletti ehkä parasta koskaan
Voi hitsi kun nuo kaikki on niin nättejä!
VastaaPoista