Aina kun teen tämän tyylisiä leipiä niin teen liian löysän taikinan eikä ne oikein pysy pystyssä. Tämmösen leivänhän idea on olla töttörö jonka yläpäästä valuu herkkujuustot ja mitä siellä onkaan sisällä hienosti esille. Löysästä taikinasta tehdyt töttöröt vaan tapaa kaastua eikä oikeen pysy ryhdissä ja tötteröisyys muuttuu kasamaiseksi olemukseksi.
Valkosipulileipä
uunissa paahdettua valkosipulia muussina
mozzarellaa, juustoa
yrttejä
aurinkokuivattuja tomaatteja
perusvaalea leipätaikina
+ kaikkii siistii
Levitä taikina hyvin jauhotetulle pöydälle ja kasaa täytteet keskelle mutta ei reunoihin asti(katsoo kuvaa A), taita taikina "putkeksi", rullaksi joka ei ole rullalla. Älä pihtaa juustossa.
Tuollaisesta voin vain unelmoida.....
VastaaPoistaLeipäkuningas! Teen tätä vkonloppuna!
VastaaPoistase toimisi varmaan hyvin myös pitsan omaisena lättynä, ei ainakaan lässähtäis ja täytteet valuis ympäriinsä.. toisaalta valuminen on osa ton juttua
VastaaPoistaSiis, aivan mieletöntä tätä mun on saatava maistaa eli tehtävä on ja pian on niin herkullisen kuulonen ja näkönen leipä.
VastaaPoistaooh. tuu tekee mulle tuollanen... ihan taivaallisen näköistä ja kuulosta!
VastaaPoistatuun tuun :)
VastaaPoista