Tämä blogini valittiin sitte
Suomalaisen ruokakulttuurin edistämisohjelman tammikuun ruokablogiksi, kiitoksia!
"Viva ciabatta! on mielenkiintoinen blogi, jossa leipien, pullien ja piiraiden tekeminen itse on kunniassaan. Blogi on tehty tyylillä, eikä huumoriakaan ei ole unohdettu. Aleksi pohtii reippaaseen tapaansa leivän kaikkia ominaisuuksia taikinan koostumuksesta ja nostamisesta pinnan viiltoihin loihtien blogistaan oivan oppaan arkileipomisen maailmaan"
Hankalaksi tässä teki sen että minkä tagin tonne alas valitsee.. kun ei tää nyt kohdan "leipä" allekaan mene.
Jeejejeejeeejee!
VastaaPoistatuhannesti onnea! ^^ siun blogi kuuluu kyllä internetin aatelistoon. jättebra!
VastaaPoistaOot kyllä kova jätkä! Vau ja jeejee ja superia! Ja unohdit sanoo niistä konvehdeista, siellä ne on vieläki jemmassa :(
VastaaPoistaHieno juttu!! Onnea! Oikeaan paikkaan tälläsivät prenikan!!
VastaaPoistaOnnea Aleksi! Sun leivät on kyllä niin hienoja että olet tuon ansainnut!
VastaaPoistahyvät kategoriathan sinne tuli :D
VastaaPoistaOnnea onnea! Tätä onkin jo vähän odotettu!
VastaaPoistajipii! hyvä aleksi!
VastaaPoistaOujee, mahtavuutta! Onnea vaan, ansaitusti tuli meriitit!
VastaaPoistaMahtavuutta!
VastaaPoistakiitos kiitos kiitos.. tässähän ihan häkeltyy
VastaaPoistaMun täytyy tunnustaa... Olit kyllä mun henkilökohtainen suosikki (erään toisen ohella) seuraavaksi SRE - blogiksi. Mahtava juttu että sinut valittiin :)
VastaaPoistaEli Onnea! Täydestä sydämestäni. <3 Niin monta kertaa on Nelletäti täällä hymyillyt sun jutuilles. Hyvien vinkkien ohella leipominen muuttuu joksikin sellaiseksi, että sitä uskaltaa lähestyä. Olet lähestymistavassasi krokotiili, rokkari, leipuri ja virkistävä tuulahdus huumoria. Älä vaivu epätoivoon, innolla vaan eteenpäin - kyllä maailmassa pullia riittää ;)
Cool! Onnea! Ansaitusti!
VastaaPoistaOikeeseen osoitteseen!
VastaaPoistaSulla on tyyli. Ja taito.
Hienoa!!! Onneksi olkoon! Hyvin ansaittu tunnustus ihanalle blogille :)
VastaaPoistatätähä se mun uneni ties....osasin kehua jo etukäteen:)kerrankin kiitokset sinne minne kuuluu.onnea halin kera!
VastaaPoistaVAUTSI!!! AIVAN MAHTAVAA! (Ja itserakkaasti otan kunnian itselleni kun kannustin aloittamaan blogin :D :D) Siis oikeasti aivan hulluna onnea, ansaitset tän!
VastaaPoistaJepajee, onneksi olkoon! Leipäblogit <3.
VastaaPoistaBlogista kertoo sekin, että tämmönen leipomistaidoton stalkaaja käy täällä säännöllisesti vaan blogin seuraamisen ilosta. Onnee!
VastaaPoistaLoistavaa :-D Viva ciabatta!
VastaaPoistaai että musta nähään jo untakin..
VastaaPoistaniija linda.. muistin konvehdit mutta sulla oli niin paljon hommaa etten kysellyt ja sitte unohdin
Onnea, Aleksi!!!
VastaaPoistaOnnea & tervetuloa hyvää seuraan! Olit myös minun suosikki, kun näitä kyseltiin:-)
VastaaPoistaOnnea, toivoinkin että tämä sun blogi valittaisiin. Täällä on aina kiva käydä lueskelemassa juttuja ja samalla saa mahtavia vinkkejä! :)
VastaaPoistaOnneksi olkoon!! Ehdottomasti olet palkinnon ansainnut, tämä on yksi lemppariblogeistani. Ihanasti jaksat myös meitä "kakkuaskartelijoita" muistaa aika ajoin :D
VastaaPoistaVautsivau, onnittelut!
VastaaPoistaOikein hurjasti onnea! =)
VastaaPoistaOnnittelut ansaitusta voitosta! Blogisi on muuttanut suhtautumiseni leipään ja leipomiseen perusteellisesti. Kunhan pääsen kokeilemaan edes osaa kaikista hyvyyksistä, mitä olet leiponut niin vuosi tulee olemaan pitkällä (luutavammin vaihtunut ainakin kerran). Lisäksi tekstiin pudottelemasi kirjaviitteet on huolella seurattu. Tällä hetkellä keittiön pöydällä on auki Ciril Hitzin opus.
VastaaPoistaOnnittelut myös täältä sinulle, vaikka vasta tänään Pastanjauhajien kautta blogisi löysinkin.
VastaaPoistaSinulla mielenkiintoisia ohjeita joita pakko kokeilla - vaikkakaan en ymmärrä grammamitoituksia lain, mutta ainahan ne saapi muutettua arpomalla oikeisiin muotoihin. :p
hannes: no äkkiä ostamaan vaaka sitte.. vaa'alla teko on ensi asken mahtavaan leipään, kaiken saa tarkasti, kokoja on helppo muuttaa ja oppii jauhojen ja veden suhteita huomaamaan.. erijauhot imee eriverran ja sillen.
VastaaPoistaja vaa'an kanssa on helppo kun kaikki voi mitata samaan astiaan.