torstai 28. tammikuuta 2010

no huh jeah


Tämä blogini valittiin sitte Suomalaisen ruokakulttuurin edistämisohjelman tammikuun ruokablogiksi, kiitoksia!
"Viva ciabatta! on mielenkiintoinen blogi, jossa leipien, pullien ja piiraiden tekeminen itse on kunniassaan. Blogi on tehty tyylillä, eikä huumoriakaan ei ole unohdettu. Aleksi pohtii reippaaseen tapaansa leivän kaikkia ominaisuuksia taikinan koostumuksesta ja nostamisesta pinnan viiltoihin loihtien blogistaan oivan oppaan arkileipomisen maailmaan"

Hankalaksi tässä teki sen että minkä tagin tonne alas valitsee.. kun ei tää nyt kohdan "leipä" allekaan mene.

30 kommenttia:

  1. tuhannesti onnea! ^^ siun blogi kuuluu kyllä internetin aatelistoon. jättebra!

    VastaaPoista
  2. Oot kyllä kova jätkä! Vau ja jeejee ja superia! Ja unohdit sanoo niistä konvehdeista, siellä ne on vieläki jemmassa :(

    VastaaPoista
  3. Hieno juttu!! Onnea! Oikeaan paikkaan tälläsivät prenikan!!

    VastaaPoista
  4. Onnea Aleksi! Sun leivät on kyllä niin hienoja että olet tuon ansainnut!

    VastaaPoista
  5. hyvät kategoriathan sinne tuli :D

    VastaaPoista
  6. Onnea onnea! Tätä onkin jo vähän odotettu!

    VastaaPoista
  7. Oujee, mahtavuutta! Onnea vaan, ansaitusti tuli meriitit!

    VastaaPoista
  8. kiitos kiitos kiitos.. tässähän ihan häkeltyy

    VastaaPoista
  9. Mun täytyy tunnustaa... Olit kyllä mun henkilökohtainen suosikki (erään toisen ohella) seuraavaksi SRE - blogiksi. Mahtava juttu että sinut valittiin :)

    Eli Onnea! Täydestä sydämestäni. <3 Niin monta kertaa on Nelletäti täällä hymyillyt sun jutuilles. Hyvien vinkkien ohella leipominen muuttuu joksikin sellaiseksi, että sitä uskaltaa lähestyä. Olet lähestymistavassasi krokotiili, rokkari, leipuri ja virkistävä tuulahdus huumoria. Älä vaivu epätoivoon, innolla vaan eteenpäin - kyllä maailmassa pullia riittää ;)

    VastaaPoista
  10. Oikeeseen osoitteseen!
    Sulla on tyyli. Ja taito.

    VastaaPoista
  11. Hienoa!!! Onneksi olkoon! Hyvin ansaittu tunnustus ihanalle blogille :)

    VastaaPoista
  12. tätähä se mun uneni ties....osasin kehua jo etukäteen:)kerrankin kiitokset sinne minne kuuluu.onnea halin kera!

    VastaaPoista
  13. VAUTSI!!! AIVAN MAHTAVAA! (Ja itserakkaasti otan kunnian itselleni kun kannustin aloittamaan blogin :D :D) Siis oikeasti aivan hulluna onnea, ansaitset tän!

    VastaaPoista
  14. Jepajee, onneksi olkoon! Leipäblogit <3.

    VastaaPoista
  15. Blogista kertoo sekin, että tämmönen leipomistaidoton stalkaaja käy täällä säännöllisesti vaan blogin seuraamisen ilosta. Onnee!

    VastaaPoista
  16. ai että musta nähään jo untakin..

    niija linda.. muistin konvehdit mutta sulla oli niin paljon hommaa etten kysellyt ja sitte unohdin

    VastaaPoista
  17. Onnea & tervetuloa hyvää seuraan! Olit myös minun suosikki, kun näitä kyseltiin:-)

    VastaaPoista
  18. Onnea, toivoinkin että tämä sun blogi valittaisiin. Täällä on aina kiva käydä lueskelemassa juttuja ja samalla saa mahtavia vinkkejä! :)

    VastaaPoista
  19. Onneksi olkoon!! Ehdottomasti olet palkinnon ansainnut, tämä on yksi lemppariblogeistani. Ihanasti jaksat myös meitä "kakkuaskartelijoita" muistaa aika ajoin :D

    VastaaPoista
  20. Onnittelut ansaitusta voitosta! Blogisi on muuttanut suhtautumiseni leipään ja leipomiseen perusteellisesti. Kunhan pääsen kokeilemaan edes osaa kaikista hyvyyksistä, mitä olet leiponut niin vuosi tulee olemaan pitkällä (luutavammin vaihtunut ainakin kerran). Lisäksi tekstiin pudottelemasi kirjaviitteet on huolella seurattu. Tällä hetkellä keittiön pöydällä on auki Ciril Hitzin opus.

    VastaaPoista
  21. Onnittelut myös täältä sinulle, vaikka vasta tänään Pastanjauhajien kautta blogisi löysinkin.

    Sinulla mielenkiintoisia ohjeita joita pakko kokeilla - vaikkakaan en ymmärrä grammamitoituksia lain, mutta ainahan ne saapi muutettua arpomalla oikeisiin muotoihin. :p

    VastaaPoista
  22. hannes: no äkkiä ostamaan vaaka sitte.. vaa'alla teko on ensi asken mahtavaan leipään, kaiken saa tarkasti, kokoja on helppo muuttaa ja oppii jauhojen ja veden suhteita huomaamaan.. erijauhot imee eriverran ja sillen.

    ja vaa'an kanssa on helppo kun kaikki voi mitata samaan astiaan.

    VastaaPoista