perjantai 22. tammikuuta 2010
ihme shoppailu blogi nykyää
Kuvapostaus lähinnä kaiken maailman roinasta jota oon ostanut tänään, leikin siis tyyliblogia. Tänään piti käydä Juuri raflan Juuri puotia katsomassa joka on juuri avattu punavuoreen, se on tuollainen uusi ylitrendikäs lähiruoka ja luomukauppa(tuolla myös asiasta). Kaupasta en kyllä löytänyt juuri mitään mielenkiintoista paitsi jokusen suomen kokkimaajoukkueen kapteenin tekemän konvehdin mutta 2.70 on jo hirvittävä hinta niin jäivät sinne.
Onneksi ihan Desing-museon matkan päässä on Eiring-liike josta löytyi leivälle nostatuskori ja leivän viiltamisveitsi(lame). Kaupassa on muutenkin kaikkea kivaa ja montaa sorttia hienoja ja kummallisiakin pastoja. Kauppa taisi alunperin olla lähinnä kahvipuoti mutta nykyään siellä on kaikenlaisia ruokajuttuja veitsista öljyihin.
Kaupungilla käydessä ei voi jättää käymättä stokan herkkua joka ei pettänyt maistiaspuolella tällä kertaa(yleensä pettää). Täysjyvä-gourmetin Karin Autio oli esittelemässä leipiään ja ostin sen ruisleivän koska sellasia en vaan osaa vielä tehdä.. tai oikein edes yrittänyt. Kannattaa testata. Yläkerran uudesta leipomo ja kondisjuttuja myyvästä paikasta ostin vielä Framboissin persikkapiiraan. Stokan leipäosasto, se ei herkussa oleva tuntuu muuten uudistuksen myötä huonontuneen tosi paljon, siellä on lähinnä Fasun valmispakastepullia ja Stokan omalla gourmet nimellä myytäviä ulkomaalaisia pakasteesta paistettuja leivän känttyröitä.
Kiva tuollainen nostatuskori.Siis meinaatko että yksi konvehti maksaa 2.70 eur vai sata grammaa maksaa niin?Jos on konvehti,niin húh mikä hinta! Sääli,jos Stockan leipäosasto on uudistuksen myötä huonontunut..
VastaaPoistaMiten paljon ostat noin ylipäätään kaupasta leipää? T: jeppis
VastaaPoistatodella harvoin.. varmaan pari kertaa kuussa.. enen kun keksin alkaa leipomaan ostin varmaan pari kertaa vuodessa.. eli en siis syönyt yhtään leipää :)
VastaaPoistaja tosiaan 2.70 per konvehti.. hurjaa
Oho mikä konvehtihinta. Kuka se maajoukkueen kapteeni edes on?
VastaaPoistaJuha Rissanen.. en ole kokki niin en tiiää näitä kokkeja.
VastaaPoistakonvehti oli jivaraa ja tyrniä, kuulostaa hyvältä mutta silti..