sunnuntai 2. elokuuta 2009

mitä ihmettä

namia


Teen mun suklaista? Tuo tummenpi alkaa olemaan pahasti vanhentunutta, ei pitäisi ostaa varastoon mitään kun nuo menee niin nopeesti pilalle. Yksi vaihtoehto olisi tietty gianduja mutta sillekin pitäisi olla joku käyttökohde..

Ideaa?

8 kommenttia:

  1. Leivän päälle lounaaksi, illalliseksi ja ylipäätään kaikille aterioile niin kauan kuin sitä riittää.

    VastaaPoista
  2. No entäs konvehteja,eikös nuo just sitä varten olekin....ja sitten ihan noin vaan,suoraan suuhun.

    VastaaPoista
  3. Mä voin lähettää sulle mun osoitteen, jos vaikka tänne lähettäisit kaikkea ylijäämää. Ei mene haaskeille :D

    VastaaPoista
  4. Tommosset suklaanapit on ihan täydellisiä pikkuleipiin ja muffinsseihin!

    VastaaPoista
  5. en osaa tehä muffinsseja.. :)

    ja ei nää nyt haaskaan mene, teen pähkinämössön konvehtiin

    VastaaPoista
  6. Hei tää nyt ei liity suklaaseen millään tavalla, mut sun kaasu-uunibostonista rohkaistuneena tein itsekin ekaa kertaa pullaa kaasulla ja onnistui mainiosti! Hirvee hööki vaan aluksi päälle, niin tarttuu väriä pintaan. Tack!

    Neelalee

    VastaaPoista
  7. Mä tekisin triplasuklaa juustokakkua. Tumma keksipohja, keskelle valkosuklaasta ja päälle tummasta suklaasta täyte.

    VastaaPoista