Teen mun suklaista? Tuo tummenpi alkaa olemaan pahasti vanhentunutta, ei pitäisi ostaa varastoon mitään kun nuo menee niin nopeesti pilalle. Yksi vaihtoehto olisi tietty gianduja mutta sillekin pitäisi olla joku käyttökohde..
Hei tää nyt ei liity suklaaseen millään tavalla, mut sun kaasu-uunibostonista rohkaistuneena tein itsekin ekaa kertaa pullaa kaasulla ja onnistui mainiosti! Hirvee hööki vaan aluksi päälle, niin tarttuu väriä pintaan. Tack!
Leivän päälle lounaaksi, illalliseksi ja ylipäätään kaikille aterioile niin kauan kuin sitä riittää.
VastaaPoistaNo entäs konvehteja,eikös nuo just sitä varten olekin....ja sitten ihan noin vaan,suoraan suuhun.
VastaaPoistaMä voin lähettää sulle mun osoitteen, jos vaikka tänne lähettäisit kaikkea ylijäämää. Ei mene haaskeille :D
VastaaPoistaTommosset suklaanapit on ihan täydellisiä pikkuleipiin ja muffinsseihin!
VastaaPoistaen osaa tehä muffinsseja.. :)
VastaaPoistaja ei nää nyt haaskaan mene, teen pähkinämössön konvehtiin
Hei tää nyt ei liity suklaaseen millään tavalla, mut sun kaasu-uunibostonista rohkaistuneena tein itsekin ekaa kertaa pullaa kaasulla ja onnistui mainiosti! Hirvee hööki vaan aluksi päälle, niin tarttuu väriä pintaan. Tack!
VastaaPoistaNeelalee
Rakennan talo.
VastaaPoistaMä tekisin triplasuklaa juustokakkua. Tumma keksipohja, keskelle valkosuklaasta ja päälle tummasta suklaasta täyte.
VastaaPoista