maanantai 16. maaliskuuta 2009

mendiant blanc

laatat


Eli valkosuklaa läpystä pähkinöillä ja kuivatuilla hedelmillä ja kaikella mikä tulee mieleen. Tässä versiossa rusina, pistaasi, pähkinä ja pinjansiemen. Näillä voi hurmata ihmiset ja itsensä koska läpykät on helppo tehdä ja todella näyttäviä.. kunhan onnistuu temperoinnissa tietty.
Sula suklaa vain kaadetaan pöydällä olevalle leivinpaperille ja hakataan pöytää vähän nyrkeillä että suklaa leviää nätisti ja kuplat lähtevät pois. Pähkinät pitää laittaa aika nopesti että läpysköjen pinta pysyy sileänä ja hyvänä. Valmiita suklaita EI LAITETA JÄÄHTYMÄÄN JÄÄKAAPPIIN vaikka niin lukee joka toisessa ohjeessa vaan annetaan olla vaikka yön yli pöydällä jähmettymässä.

7 kommenttia:

  1. joo, suklaa ja jääkaapi ei tykkää toisistaan. Paiti jos sulla on jotain tuorekermatäytettä. Mutta silloinkin se pitäisi oikeastaan olla jääviileäkaappi - ymmärtääkseni. Jääkaapissa suklaan tulee vilu.

    VastaaPoista
  2. Nammm... Mulla on vaan Amerikan pastilleja täällä. Ottaisin noita mieluummin.

    VastaaPoista
  3. Noi on kauhean nättejä yksinkertaisuudessaan. Kovettuko ne kunnolla?

    VastaaPoista
  4. Maistuvan näköisiä! =)

    VastaaPoista
  5. Oi mitä ihania herkkuja!!! Jösses, näitä voitkin miulle vaikka postittaa :D Oot ihan haka leivonnassa, etenkin leipien ja suklaaherkkujen kanssa.

    VastaaPoista
  6. voi ne varmaan hajoais postissa..

    VastaaPoista
  7. äläpä aleksi ole tylsä, voit aivan hyvin postittaa namuja ainakin MULLE!!

    VastaaPoista