joulukala piiras
jouluna vanhemmilla tein kalapiiraan jossa kalasavustamosta saatua/lainattua/otettua lämminsavulohta, pikkasen paprikaa, ruohosipulia, juustoa ja munamaitoa(muna per desi maidolla leikattua kermaa). aluksi piti tulla yksi iso lohi quiche mutta ei ollut sopivaa vuokaa niin tein pikkusia tommoseen muffinssi peltiin.. ja tuli varmaan parempi, pikku lohikupposia.
kupposet näyttää kuvassa ja muutenkin kulahtaneen vaaleilta kun Oltermanni juusto ei yhtään totellut eikä sulanut tai ottanut väriä. äiti sanoi että on normaalia eikä vähä rasvasta, niipä valio on muuttanut juuston reseptiä.. nii
kupposet näyttää kuvassa ja muutenkin kulahtaneen vaaleilta kun Oltermanni juusto ei yhtään totellut eikä sulanut tai ottanut väriä. äiti sanoi että on normaalia eikä vähä rasvasta, niipä valio on muuttanut juuston reseptiä.. nii
joulupaahdettu paprika
jälkijoulupasteijaa nautittiin kotona glögiä ja uusia etikka sipsejä(uujee) nauttien sekä teeveetä toljottaen.
pasteija sisältää nössösti kaupan tähtitaikinaa ja hienosti fetaa, aurinkotomaattia ja kastiketta vähän pasteijasta riippuen. joulumarsu pertsa sisältää lähinnä marsua ja heinää.
paahdettu paprika meni täytettyyn kesäkurpitsaan josta tulikin salaatti.
paahdettu paprika meni täytettyyn kesäkurpitsaan josta tulikin salaatti.
blogiin pääsyä odottavat jo chilihunaja ganachella täytetyt konvehdit kunhan jaksan taas temperoida suklaata ja sulkea ja viimeistellä ne.
Munkin blogissa on kuva pertsasta, mutta eri nimellä :) sama otus
VastaaPoistaNoissa meidän pasteijoissa on tuo munattomuusongelma: nekin näyttää ihan haaleilta tollasina voitelemattomina, yhyy!
VastaaPoistaVai Pertsaksi haukutaan Madeleine-neitoa!!!
VastaaPoistaOon ihan sekaisin, mun facebookis Irene väittää mulla olevan Eleonoora ja täällä et se on Madde, whooot!
VastaaPoistaKyllä se on Madeleine; Eleonoora on se harmaa komentelija-täti.
VastaaPoista