huano kuva
tämmösen rieskan taikaniksi on mahdollisimman kuuma uuni ja mahdollisemman kylmät aineet, jauhot pakastimeen ja uuni täysille (meiän uunia ei vaan kukaan ole putsannut varmaan 10 vuoteen niin tuli vähän savua).
tätä voi myös syödä ihmiset jotka pelkää hiivaa vaikka mitään järkeä pelossa ei ole. hiiva on hyvää ja vitamiinipitoista.. ja kuolee paistettaessa jos se on se ongelma..
300 kylmää vettä
250 ohrajauhoa pakastimesta, ai ei ole jauhoja pakastimessa.. laita heti
50 kaurahiutaleita
50 vehnää
ja sopivasti suolaa.. 6 grammaa
lämmitin uunin täysille ja siellä oli pelti kuumenemassa väärin päin jolle mäiskäsin itse rieskat, joita tulee kaksi tosta. paisto jotain 15-20 minuuttia, itse pidän rapeasta tai mustasta.
nautitaan paljon voin kera,
tätä voi myös syödä ihmiset jotka pelkää hiivaa vaikka mitään järkeä pelossa ei ole. hiiva on hyvää ja vitamiinipitoista.. ja kuolee paistettaessa jos se on se ongelma..
300 kylmää vettä
250 ohrajauhoa pakastimesta, ai ei ole jauhoja pakastimessa.. laita heti
50 kaurahiutaleita
50 vehnää
ja sopivasti suolaa.. 6 grammaa
lämmitin uunin täysille ja siellä oli pelti kuumenemassa väärin päin jolle mäiskäsin itse rieskat, joita tulee kaksi tosta. paisto jotain 15-20 minuuttia, itse pidän rapeasta tai mustasta.
nautitaan paljon voin kera,
juustoa päälle!
VastaaPoistaNAMI NAMI! Olisko sulla muitakin rieskaohjeita? Entä mitä leivot itsenäisyyspäivän vastaanotolle? ;)
VastaaPoistaNii, voikko leipoo juustokakun???? <3<3<3
VastaaPoistaen osaa! eikä ole rinkulaa!
VastaaPoistano joku piparihyydyke! tai joku. mitävaa!
VastaaPoista