pikkupallo tein juuston ihan normi siitä keskisinisestä maidosta ja etikasta ja hyppysellisestä suolaa, ihan tekemisen ilosta. juustoa tuli niin vähän ettei sitä juuston takia juuri kannatakaan tehdä.
irronneen heran jätin kaappiin käymään huomista varten ja ricotan tekoa, saas nähä mitä tulee(ei tullut mitään).
mutta mukavaa että yhdestä juustosta tulee kolme eri tuotetta koska heran voi lopulta vielä tunkea leipään tai keittää kokoon ja tehdä kolmannen juuston.
purkkitein myös kaikkien mieli vihaamasta hedelmästä ruusukaalista säilykettä, keitin ne ja laitoin etikan, valkosipulin ja chilien kanssa purkkiin.
kotisäilyke kannattaa syödä parin päivän sisällä koska nimestään huolimatta säilyvyys on lähinnä heikko ja paras tapa saada ruokamyrkytys.
Voi kodinhengettäryyttä...juusto ois ihanaa kyllä!
VastaaPoista