Äiti toi Dublinista Cadburyn Turkish delight suklaata. Suklaa ei taida olla oikeata kuitenkaan vaan mitä englannniksi sanotaan mocholateksi, tekosuklaata, öljyllä jatketua, muklaata varmaan suomeksi. Haalean ja vahamaisen näköistä ja pehmeää suussa muttei onneksi supermakeaa, aika mautonta. Lokum täyte maistuu oikeasti ihan itseltään(nii äitee, ei muka lokum!), makealta ja ruusuvedeltä. ja mukavan kumista, ei sellasta löysää tahnaa kun odottaisi.
Oikeastaan aika hyvää, ei ällöttävän makeaa kun vaikka fasun täytesuklaat, mutta ei tätä paketti tolkulla kyllä syö. pelkkää päällä olevaa suklaata ei kyllä millään söisi levyllistä.
pitännee kirjottaa varmaan seuraavaksi parhaasta valkosesta ja ruusunterälehtisuklaasta.
YÖK, ällöä tollanen jatkettu suklaa. Ajatuskin puistattaa!
VastaaPoistaMusta toi suklaa oli liian makeaa eikä kunnolla lokumin makuista. Ostin suklaat lentokentältä eikä ne olleet, ainakaan hinnaltaan, halpiksia...
VastaaPoistaKyl toi oli mun mielestä ihan oikeeta suklaata. Vai lukiks siel jossain ettei se oo? Koska sehän ois jatkettuna sit vaan jotain nontemppiä, eikä se käyttäydy yhtään tollai.
VastaaPoistaNo okei perun, ehkä se on joku nontempin alalaji koska mun Moro-patukan selityksessä lukee milk chocolate (milk, sugar, cocoa mass, cocoa butter, vegetable fat, emulsifier, flavourings)
VastaaPoistajoo niin mäkin katoin selosteen.. ja siinähän ei muuten ite paketin kannessa ees lue että se ois suklaata
VastaaPoistahifihifi :)
VastaaPoista