maanantai 11. elokuuta 2008

pestopulla

pullien sisällä on punaista pestoa, pippuria, timjamia, juustoraastetta ja tabaskoa.

taikina
300 vettä
300 jauhoa
1/4 ps kuivahiivaa


kaikki yhteen ja istumaan paljuun vähintään pariksi tunniksi, kunnes venyy naruina ja haisee kiljulle.. ja maistuukin samalle.

150 jauhoa
50 ruisjauhoa

10 suolaa


alku mössöön kaikki sekasin ja koneella sitko, mutta mulla ei ole konetta niin käsin, raskin takia ei onneksi tarvitese niin paljoa vaivata.

taikina ei juuri sovi tämmöseen kaulattavaan tuotteeseen kun on niin löysä ja repeilee ja tarttuu helposti. paras olisi lätätä ciabattan tyyliseksi tai pikku sämpylöiksi.

1 kommentti:

  1. ai punaista pestoa! Mä en oo ikinä ees maistanut. timjami on huippua, kanakeittossa ainakin.

    VastaaPoista